2777
2789
عنوان

اصلا دلم نميخواد بچه دوم بيارم ولي ...

8123 بازدید | 116 پست

هم همسرم هم پسرم ول كن نيستن 

اخه يكي نيست به اينا بفهمونه كه اقا پدر من بايد دربياد ! 

فكر نكنيد لوسم بچه ها 

اوايل بارداري اول كه خييييلي بد ويار بودم تا اخر ماه چهار هيچي هيچي نميخوردم 

با اين حال از تهوع ميمردم 

اواخر هم دكتر اسكلم نفهميد كه مسموميت بارداري پيدا كرده بودم 

فشارم از همون اول داشتم 

موقع زايمان ميفهمن جفت از رحمم جدا شده 

كه خدا فقط به منو بچم رحم كرد كه زنده مونديم 

فقط ٢٤ سالم بود اينقدر بارداريم سخت بود 

واي به الان كه سي ام ! 

بچه اول رو خيلي ميخواستم ولي دومي رو اصلا. نميخوام !  

شوهرم كه نميتونه زورم كنه چون عملا تو اولي هم كمك نميكرد از ذهن پسرم چه طور بيرون كنم ؟! 

شش سالشه مهر ميره پيش 

حس ميكنم شوهرم نخ داده بهش ! 😡

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من دیگه نمیتونم بچه بیارم

خدا فقط تو یکی رو گذاشته تو دلم

دیگه نمبذاره

خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بارداريت سخت بوده ولى نه از من سخت تر كه روزانه يه امپول داشتم و ٥-٦ مدل قرص هفتگى يه امپول ديگه و كلى هزينه....الانم اينقد خارش دارم كه همه بدنم تاوله

ولى با اين حال هميشه ميگم حداقل سه تا رو بايد داشته باشم... البته هرچى خدا بده و قسمتم باشه

ولى واقعا پسرت گناه داره بخواد تنها بمونه.... 

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

این خواهر و برادر که میشه نقل دهن بچه های پنج شش ساله

مگه زندگی ات دست بچه شش ساله است؟؟؟

اگه واقعا نمیخوای و نمیتونی اهمیت نده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

به شوهرتم بگو یه سال دیگه

دو سال دیگه

هی سر بدوونش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بره پیش دبستانی هم بازی پیدا میکنه کلا دیگه دوست نداری یا دوست داری پسرت چند ساله بشه؟؟؟

مهد ميرفت تو كله مهد همه تك فرزند اين گير داده بود فلاني داداش داره من ندارم   ميخوام ببينم از نظر روانشناسي چه طور ميتونم قانعش كنم 

خدایا شکرت 🫀