2777
2789

عزیزم واضح توضیح بدین چی شده؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم واضح توضیح بدین چی شده؟

من هفت ساله تو زندگی مشترکم 

و هر ماه ب همسرم ی فرصت دادم که کاری نکنه زندگیم خراب بشه و کم بیارم ولی شوهرم گوشش بدهکار نبود هر ماه با ی زن چت میکرد حت چت های غیر اخلاقی دیدم منم آخر سر خسته شدم و اونم ب من گفت بی ارزش بهم گفت بی صفت منم بلند شدم اومدم خونه پدرم

الان سه ماه قهرم الان میاد منت کشی که تکرار نمیکنه 

دست بزن هم داشت هر بار که میزد قسم میدادم نزن باز برمیگشت ی لگد دیگه نصارم میکرد

اگه دوستت داره و تلاشی برای بهترشدن میکنه اره من خودم هزار بار بهش فرصت دادم ولی فردا قراره بریم محض ...

مواظب باش فقط از نظر من مردی که حرفش حرف نیس به نظرت میشه رو تعهد حساب باز کرد من میترسم خیلیییی

مواظب باش فقط از نظر من مردی که حرفش حرف نیس به نظرت میشه رو تعهد حساب باز کرد من میترسم خیلیییی

نمیشه ولی به خاطر بچم  مجبورم فرصت بدم یه هفتس از دوری بچم نون و خونم یکیه من که زندگیم تباه شده حداقل نمیذارم زندگی اون طفلک بی گناه تباه بشه

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

من هفت ساله تو زندگی مشترکم  و هر ماه ب همسرم ی فرصت دادم که کاری نکنه زندگیم خراب بشه و کم بی ...

عریزم مشاوره رفتید؟ فعلا سمت زندگی مشترک برنگردید

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱