2777
2789
خونه

ببخشین دیروز کار پیش اومد رفتم

چون بمدت یک دقیقه بعد حادثه باهاش راه اومدین ۹۹ ٪ مشکلی نیست

اما کلا بدونین ماشین دو تا چیزش مهمه که اگه خراب باشه خطرناکه و بقیه نهایتا خراب باشن ماشین راه نمیره یا خاموش میشه

اول ترمز

دوم فرمون

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشین دیروز کار پیش اومد رفتم چون بمدت یک دقیقه بعد حادثه باهاش راه اومدین ۹۹ ٪ مشکلی نیست ا ...

یه مقوا یا پارچه برای زیرتون مثلا اندازه سجاده نماز پیدا کنین

بندازین کنار ماشین و از پشت بخوابین روش

با چراغ قوه یا چراغ گوشی نور بندازین و زیر ماشین رو کامل نگاه کنین ببینین شکستگی یا فرو رفتگی یا چیزی ول نشده باشه

این کار رو با دقت از چهار طرف چپ و راست و جلو و عقب انجام بدین

و زیر ماشین روی زمین کامل ببینین خیسی نباشه ممکنه بنزین یا روغن ماشین یا ترمز چکیده باشه

سپر عقب و جلو رو تکون بدین ببینین نشکسته باشه

اگزوز رو هم تکون بدین نباید ول شده باشه

وقتی خواستین راه بیافتین با سرعت کم برین و توقف کنین و چند بار فرمون رو تا اخر چپ و راست بپیچونین اگه شد یعنی سالمه

و مثلا تو کلا فاصله صد متر پنج بار هم ترمز محکم بکنین مراقب پشت باشین کسی نباشه بزنه بهتون اگه شد یعنی ترمز هم سالمه

بعدش پنج دقیقه با دنده سه برین و چند بار نیش ترمز بزنین اونقدری که بفهمین ترمز کار میکنه

بعد مقداری دیگه احتیاط کنین اکه چیزی باشه خودشو نشون میده

صدایی که اومده شاید سپر یا زیر ماشین کشیده به زمین یا جدول و به جایی نمیکشه که خطرناک باشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم