2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😱😱 خوب شد گفتی ❤️😅 میخاستم ببینم بنظرتون میاد چتری بزنم

ببخشید بخاطر ی سری اشتباهات تایپی   اره نظر   میتونی از اطرافیانت بپرسی گلم  ولی اینجا به نظر من کاملا اشتباهه

عزیزم میدونی چطوری میشه عکسی ک تو نینی سایت میزارم و بعدش حذف کنم ؟ میشه اصلا؟ 

اینو فک کنم سینه مرغه طعم دار کرده بعد بعد نواری برش داده رول کردع به سیخ چوبی گذاشته فر

ت نت دیده بودم

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
🤣 هدف خاصی نداشت میخاستم ی تاپیک بزنم عکسمو بزارم  بعد گفتم اول بزار اینو بزارم ببینم میشه ب ...

کاش عکس چیز دیگه میذاشتی ، عکس یه گل

الان من با دهن روزه ، دلم خواست 

میدونی میتونه حق‌الناس باشه این حرکت !!

عزیزم میدونی چطوری میشه عکسی ک تو نینی سایت میزارم و بعدش حذف کنم ؟ میشه اصلا؟ 

باید تاپیک اول نباشه الان مال شما تاپیک اوله نمیشه اگه هم توی پست ها باشه بعد ۳ دقیقه نهایت میتونی پاک کنی

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
🥲🥲🥲 عذاب وجدان گرفتم

عذاب وجدان نگیر 

اسم تاپیک مشخصه! کسی ک زبون روزه است اگر انقدر سست عنصره نباید بیاد تو تاپیک... 

بعدم توی تلویزیون همش تبلیغ غذا و خوراکیه اونجام میخواد بگه حق الناس گردن اوناییه ک تبلیغ میدن؟!! 

یا تو خیابون و سوپرمارکت پراز غذا و شیرینی و... هست

یسریا روزه میگیرن منتشو رو سر همه میذارن ب همه هم میخوان عذاب وجدان بدن ک ما روزه ایم فلان نکنید بهمان نکنید ک ما یوقت سختمون نشه! 

اگر غذارو دیدی و خویشتن داری کردی و ب زبون نیاوردیه ک روزه ات ارزش داره

مایه عمر روزه گرفتیم خودمون و خانواده مون یبار ب زبون نیاوردیم ک چرا کسی جلومون غذا میخوره یا چرا فلانی روزه نمیگیره

اونوقت بعضیا تو مجازی منت رو سر بقیه میذارن با عکس غذا !! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /