2777
2789

بچه ها من یه سیم کارت جدید گرفتم فعلا ازشاستفاده نمی‌کردم دادم دست خواهرزادم اونم دوستش می‌خواسته تلگرام نصب کنه از سیم کارت من وارد شده حالااون طرفم خواهرزادم و بلاک کرده حالا من هرچی می‌خوام از طریق خطمم برم وارد تلگرام نمیشه اون طرف منو حذف می‌کنه یا الان کلا ایمیل گذاشته که نمیشه وارد شد از یه خط دیگه بهش پیام میدم میگه من این خط تلگرام و خریدم هیچ جوره نمیشه ازش گرفت چکارکنم من

اگ خطت همراه اوله زنگ بزن ۹۹۹۰بپرس ببینم چ راهکاری میده

نمیشه کاری کرد باید حتما کدی ک برای تلجرام نصب شده خیاد رو دلشته باشی تا بتونی اونو بندازی بیرون 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش پیام بده صلح آمیز بگو بیاد اکانت رو بده. بعد هم تو اینترنت سرچ کن حذف دائمی اکانت تلگرام. مراحل ...

اول وارد شدم فقط نوشته بود از طریق اینکه چند هفته پلیسی روی خط میشه حذفش کرد اونم فهمید منو انداخت بیرون باهاش حرف زدم اول گفت باشه الان دیدم رمز گذاشته پیامم اصلا سین نمیکنه

بهش پیام بده صلح آمیز بگو بیاد اکانت رو بده. بعد هم تو اینترنت سرچ کن حذف دائمی اکانت تلگرام. مراحل ...

نمیشه ک .اون کد برای تلگرام میاد ک ایشون دسترسی نداره 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اول وارد شدم فقط نوشته بود از طریق اینکه چند هفته پلیسی روی خط میشه حذفش کرد اونم فهمید منو انداخت ب ...

سرچ کن دلیلت اکانت بدون دسترسی به تلگرام.

شاید جوابی پیدا کنی

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤