2777
2789
عنوان

🤐چطور مردها….

1037 بازدید | 65 پست

چجوری مردها هم سیاست

هم ورزش 

هم ارز دیجیتال

هم کارهای فنی و مهندسی رو میفهمن 

اما دلیل ناراحتی خانمها رو نمیفهمن⁉️🫠🫤🫢

من زن بودنم را دوست دارم🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

هر مردی همه اینا رو رو با هم نمیدونه 

بعدشم سواد رابطه داشتن ربطی به تحصیلات نداره زیاد

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

هنوزهیچکسی متوجه نشده😅😅😅

ولی خارج ازشوخی همه شونم اینجوری نیستن

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

اونو ک خودمونم نمیفهمیم و فقط بهانه گیری میکنیم ک بفهمن ب زبون نمیارم .اگه قشنگ ب زبون بیاریم اونم میفهمن .ن با اعصاب خوردی و بی منطقب

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه
شعار خوبی بود به قول اقا باو حرف تا عمل فاصلس

زن ها ممکن است
ظاهر یک مرد برایشان جذاب باشد
اما قطعا اون چیزی که زن را عاشق یک
مرد میکند
امنیت و آرامشی است
که در کنار او احساس میکند ...

تنهایی تان را با کسی قسمت کنید،
که سالها بعد شما را همین گونه
که هستید دوست بدارد ...
با موی سپیدتان،
شیار زیر چشمتان،