2777
2789
عنوان

🤐چطور مردها….

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مرده و کار

زنه و آشپزی

------🕸 Alisan 🇸🇾 -🕸 فرشته_عذاب🕸--------🕷رکورد دار ترین تعلیقه سایت با سابقه ۴۳ کاربری متلاشی شده🕷 تیپ شخصیتی ESTP🕷 🇸🇾  و خدایی که ما را برای زندگی جز هدف درد نیافرید🕸 آنچه گذشت ؛ بازگشت ندارد...🕷اگه جوابتو ندادم نه لال هستم و نه کور و کر ؛ قطعا حوصله تایپ ندارم 🕷
فقط سرعت عمل شما

مرسی آیلین جان 

"زن" ها را عاشقانه بخواهید ...
آن ها را قاطیِ بازیِ مسخره ی منطقتان نکنید ...
زن ها دلشان یک "مرد"می خواهد ...
که مثلِ دیوانه ها ،،،
دلداده شان باشد ...!
مردی که ؛
در عاشقی اش ؛
به هیچ صراطی ،،،
مستقیم نباشد ... !

منطق نمی خواهد !
عاشقِ یک "زن" بودن ؛
سخت ترین کارِ دنیاست ...
"جگر"می خواهد !!!

خدا همه رفتگان رحمت کنه😁

خواهرم امروز اتاق منو فاتحه خونده بود باز سر من غر هم میزد گفتمش چیه چرا اینطوری می‌کنی میگه امروز دوست دارم پاچه بگیرم گفتم خدا شفات بده آبجی.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خواهش میکنم آقای دکتر 

سی و چند سالگی یک زن را هرکسی نمیفهمد. سی و چند سالگی یک زن یعنی جمع دلفریبی و شیطنت ضرب در وقار و متانت. زن سی و چند ساله را توی یک مهمانی با لباس شب مشکی و موهایی که از پشت سر جمع کرده باید دید، لباس بلندی که گاه روی زمین کشیده میشود، خرامیدنش و گام های شمرده شمرده اش را.

زن سی و چند ساله تازه اول پختگی ست، سرشار از هوشی زنانه و زیبایی دوچندان. شبیه نسیم خنکی که عصر یک روز تابستانی روی پوست عرق کرده صورت میوزد، شبیه صدای دل انگیز خوردن باران روی برگها، شبیه هرچه که تو را وارد یک خلسه شورانگیز میکند.
زن سی و چند ساله مخدری ست که زندگی را سر حال می آورد. زن سی و چندساله یک نقاشی بی نقص است از مجموعه هر آنچه میشود در یک قاب جمع کرد.