2777
2789

سلام من ۱۰روز پیش که سونو دادم حجمش۱.۳ccولی دیروز رفتم سونو شده بود۲.۸ccاصلا هیچ کاری هم نکردم این چند روز شش هفتمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. چون صفرات بالاست 

یا رحمت گرمه

یا بچت پسره که اونم جنسیتش گرمه.

تو بارداری کاری نمیشه کرد. من خودم مشکل شمارو دلشتم دوغ میخوردم تا حدی خوب بود وگرنه استراحت برای من تاثیری نداشت. مراقب باش و مواد طبع گرم تا حد امکان نخور یا با مصلحات بخور.

انشالا بسلامتی زایمان کنی.

من خونریزی شدید داشتم، یه هفته تخت خوابیدم بعد یه روز صبح رفتم توالت گلاب به روتون یه لخته خون بزرگ اندازه دستم افتاد. داشتم سکته میکردم. بعد فهمیدمچون استراحت میکردم و اصلا بلند نمیشدم خون جمع شده بود و لخته شده بود. ولی شکرخدا بچم موند برام. و الانم شش سالشه😍

ببخشید شما پشتتونم دردمیکنه منم شبا انگار پشتم شکسته نمیتونم بلند شدم دکتر گفت مال هماتومه

عزیزم من کلا بیشتر دراز کشیدم اره میشینم یکم کمردرد میشم

شما چند هفتته؟هماتوم چقدره؟

من خونریزی شدید داشتم، یه هفته تخت خوابیدم بعد یه روز صبح رفتم توالت گلاب به روتون یه لخته خون بزرگ ...

من اصلا لکه بینی ندارم

خداروشکر که بخیر گذشت خداحفظش کنه عزیزم