2777
2789
عنوان

بنظرتون کادوی مادرشوهرمو پس بدم؟

469 بازدید | 38 پست

پارسال که قبل از عروسیم مادرشوهرم بهم یه سرویس سمار ورشو قدیمی داد بایه میز برنج.چند بار خودشو خواهرای شوهرم گفتن بذارش گوشه خونتون مادرشوهرم گفت جاریت یعنی دختر خواهرش اونو میخواسته به اون ندادن به تو دادم 

به وسایل خونم نمیاد فعلا نگهش داشتم تا بعدا ازش استفاده کنم دگوری قشنگ بچینم  مدام بهم میگن امروز د باره خواشوهرم میگه اونو چرا نمیذاری گوشه خونت منم خونم وسایلم چوبه سبک چیدمانم اصلا به برنج نمیخوره بهشونم یبار گفتم به وسایلم نمیاد باز ت‌کرار میکنن بنظرتون چیکار کنم؟

پس نده کار زشتیه

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وقتتونو واسه قانع کردن کسی که نمیخادتون تلف نکنید اون به اصطلاح بشر قرار نیس بفهمه که شما واقعا خوبید چون کسی که خوب نیس قادر به دیدن خوبی هم نیست🙂✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حسابت کردن تو هم خودتو نزن به اون راه

فردا پس فردا نیای تاپیک بزنی مادرشوهر و اینا به جاریم بیشتر اهمیت میدن و...

یه گوشه بذار وسایل سنتی توش بچین یه جایی برنمیخوره

هزارمین کاربری 😬😬😬 

بیچاره جاریت دلش میخواسته بهش ندادن،دادن به تو که دوسش نداری و اصرارم دارن بزاری تو چشم باشه که حتما جاریت اومد خونت ببینه،چقد خانواده شوهرت بی درکن و تبعیض قائل میشن

منِ او🌹🍃