2777
2789
عنوان

بنظرتون کادوی مادرشوهرمو پس بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعا چیز ارزشمندی هست 

اما حالا ک ب دکورت نمیاد لازم نیست تندی کنی یا پس بدی 

اینبار اگر گفتن بگو خیلی دوسشون دارم میخام وسایل دیگه هم بگیرم دوباره خونم و ب اون سبک چیدمان کنم دوسش دارم نگهش داشتم 

خب چیکار کنم مدام میپرسن و منت میذاره مادرشوهرم ناراحت میشم از رتارش چشمش دنبال کادوییه که بهم داده

نیست دوس داره ازش استفاده کنی خب هربار پرسیدن بگو اگه وقت کنم میخام خونمو تمیز کنم و اینا اونوقت دکورمو یجوری میچینم که بهش بیاد الان نمیشه 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وقتتونو واسه قانع کردن کسی که نمیخادتون تلف نکنید اون به اصطلاح بشر قرار نیس بفهمه که شما واقعا خوبید چون کسی که خوب نیس قادر به دیدن خوبی هم نیست🙂✨️

چقدر سخت میگیرین وقتی قراره بیان بزار روی میز و کنار دکوریا وقتی زفتن جمع کن

من سلیقه م با خانواده شوهرم یکی نیس ولی وقتی قراره بیان کادوها و چیزایی که بهم دادنو جلوشون استفاده میکنم خوشحال بشن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خب چیکار کنم مدام میپرسن و منت میذاره مادرشوهرم ناراحت میشم از رتارش چشمش دنبال کادوییه که بهم داده

چشمش دنبالش نیست

خوشحال میشه ببینه عروسش از هدیه ای که گرفته استفاده کرده.

بچه کوچک نداری؟ اگه داری بگو هدیه قشنگیه الان دم دست نمی‌ذارم که بچه ام خرابش نکنه. سیاست داشته باش

چشمش دنبالش نیست فکر می کنه تواز کادوش خوشت نیومده

والا من یه کادو براشمیخرم تشکر نمیکنه قیافش اخم و تخمی میکنه برام میگه پسرم تریده میندازش مثل اشغال انگار طلب داره اگه بخواد دیگه این فکرو راچبه من کنه متاسفم براش🥲

چون شمارو دوست داره هدیه داده به شما 

حالا اتفاقی نمی‌افت ی مدت بزار گوشه خونت هم مادر شوهرت خوشحال میشه هم اعصاب خودت خورد نمیشه

کادو رو پس نده 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
چشمش دنبالش نیست خوشحال میشه ببینه عروسش از هدیه ای که گرفته استفاده کرده. بچه کوچک نداری؟ اگه ...

گفتم فعلا نگهش داشتم از این خونه رفتیم میذارمش الان به سرویس چوبم نمیخوره باز میگه با یه حالتی که میخواد منت بذاره ناراحت میشم

چون شمارو دوست داره هدیه داده به شما  حالا اتفاقی نمی‌افت ی مدت بزار گوشه خونت هم مادر شوهرت خ ...

خیلی دوستم داره تو جمع منو میکنه تو کو...سگو در میاره جلو جاریم میرینه به کل هیکلم😂😂😊