2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم لطف کردی عصبی بودم به خدا خیلی حرف زدم گفتم قبولت ندارم

عزیزم خدا خیلی مهربونه میدونه ناراحتی برو وضو بگیر و سجده کن و درد دل باهاش حتما اروم میشه و خدا راهگشاست برات

براتون سوره توحید رو خوندم ان شاءالله حل میشه

قربون محبتت ان شاالله شماهم هر چی میخوایین خدابهتون بده.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
ده تا صلوات برات میفرستم دعا کن برام کسی پشت سرم حرف زده شوهرم میگه فقط طلاق دعا کن خدا یه نیم نگاهی ...

الهی حل بشه خبلی ناراحت شدم براتون بعضی وقتا ی سری اتفاقات بد میفته که به مرحله جدید زندگی و خوشبختی برسی 

به نظرت همسری که با حرف کسی دیگه میخواد شما رو کنار بزاره به درد میخوره؟ نباید تحقیق کنه نباید بفهمه چی ب چیه 

شما فنگ شویی خانه رعایت کن حتما سرچ کن مو ب مو 

گلاب اسپری کن تو خونه 

نماز شب و نماز اول وقت 

تو اینه شب ها نگاه نکن 

وجود اینه رو کم کن تو خونت 

هر چی گل خشک و مصنوعیه و مجسمه بریز دور همین الان 

ی نذر سخت بکن تا حل بشه 

چهار قل و ایت االکرسی بخون صبح و شب 

استغفار بگو 

اگه حق الناسی داری و نمیتونی حلالیت بگیری قران بخون و صدقه بده برای اون شخص

ده تا صلوات برات میفرستم دعا کن برام کسی پشت سرم حرف زده شوهرم میگه فقط طلاق دعا کن خدا یه نیم نگاهی ...

اگر مصمم بود پافشاری نکنید وقتی میفهمه که خیلی دیره و شما رو از دست داده و شما دیگه اینی که امروز هستید دیگه نیستید گذر زمان درست میکنه

الهی حل بشه خبلی ناراحت شدم براتون بعضی وقتا ی سری اتفاقات بد میفته که به مرحله جدید زندگی و خوشبختی ...

نمیدونم آبجی من میگم بر فرض مثال اصلا خراب  بودم حرفش اینه مجردی کاری کردی پشت سرم گفتن به آقا که من دختر خرابی بودم ولی از الآن بگو از متاهلی چیزی به چشم خودت دیدی که میگی

آبجی برام دعاکن جگرم مثله حضرت زینب کبابه 

فقط خدااااا
نمیدونم آبجی من میگم بر فرض مثال اصلا خراب  بودم حرفش اینه مجردی کاری کردی پشت سرم گفتن به آقا ...

چشم حتما ی ایه ادهست تو جوشن کبیر نمیدونم یا صغیر  بخون سرچ کن برای حفظ ابرو 

الهی خدا از این افراد نگذره چطور میتونن همچین کاری برای کسی بکنن 

بعدشم گذشته شما بوده چ ربطی ب الان داره

اگر مصمم بود پافشاری نکنید وقتی میفهمه که خیلی دیره و شما رو از دست داده و شما دیگه اینی که امروز هس ...

آبجی گفته برو مهریه بزار اجرا من چند وقته خونه پدرم هستم وزمین وماشینی هم که داشتیم بنام خودش نیست منم هرچی التماس کردم برگردآقاقبول نکرد گفت نمیتونم باهات زندگی کنم چون شکاکی در صورتی که من حرف ها وی چیزایی شنیدم که شک داشتم روش واینکه زیر بار نرفت به خاطرکارهاش والآنم میگه فقط طلاق منم امروز مهریه رو  گذاشتم اجرا

فقط خدااااا
چشم حتما ی ایه ادهست تو جوشن کبیر نمیدونم یا صغیر  بخون سرچ کن برای حفظ ابرو  الهی خدا از ...

چی بگم آبجی پشت سرم حرف درست کردن دستمو چاقو زدم با فلانی دوست بودم وخیلی چیزایه دگه 

فقط خدااااا