2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله تولد همسرم

😂😂😂نه مناسبتهای دیگه رو عرض کردم اخه یه خانم تاپیک زده که مدرسه پسرم به دلیل مناسبت به علی ها هدیه دادن هر چی پرسیدم چه مناسبتی جواب نداد

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

😂😂😂نه مناسبتهای دیگه رو عرض کردم اخه یه خانم تاپیک زده که مدرسه پسرم به دلیل مناسبت به علی ها هدی ...

نه گلم خبر ندارم والا منم بچه بودم تو مدرسه بخاطر اسمم جایزه میدادن بهم 😂😂😂هنوزم رسمه پس😁

شکرت خدا❤
نه گلم خبر ندارم والا منم بچه بودم تو مدرسه بخاطر اسمم جایزه میدادن بهم 😂😂😂هنوزم رسمه پس😁

ا😂😂😂خه تقویمم دیدم مناسبتی نیست اصلا برام کلی سوال شد تاپیک هم قفل شد😕

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

دیگ‌ مجبور بودم حفظ کنم ی تبریک بگم چون خودش برام پیام فرستاده بود تو تولدم🤣🤣

خدا مهربون ترتون کنه😒😂😂😂

عززیزم شاید ب خاطر شهادت امام علی ک ون روز پیش بوده

اخه به مناسبت شهادت جایزه نمیدن😕از فضولی مردم

ا😂😂😂خه تقویمم دیدم مناسبتی نیست اصلا برام کلی سوال شد تاپیک هم قفل شد😕

نمیدونم عزیزم شاید بخاطر شهادت حضرت علی و اینا تازه مدارس شروع شده یادشون افتاده تقدیر کنن از علی نامها ، دیگه در این حد اطلاعات دارم😂

شکرت خدا❤