سلام🌸اول اینکه برای سلامتی و ظهور هر چ زودتر آقا صاحب الزمان دعا کنیم .🌸و ب نیایت از حاجت روایی کل سایت و عزیزانی ک تگ کردم عمری باشه بعد از اذان مغرب زیارت عاشورا می خونم ...خواهش میکنم کاربرای قبل و بعد از خودتون رو لایک کنین با یک صلوات بر محمد و آل محمد ک دعای همدیگر در حق هم مستجاب میشه .ان شالله🤲
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
برای دوستای گلم❤️ @sky9301 @پشمایحاجعبدالله . @اوج_آسمان &nb ...
مرسی عزیزم بابت تگ
ممنونت میشم برای شفای پسر کوچولوی منم دعا کنین
وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱ ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت... شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!! پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
خوشگلم برای امضات صلوات فرستادم و حمد خوندم. الهی که هر چه زودتر به خواستت برسی و حاجت روا بشی. التماس دعای فراااوااااان
وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱ ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت... شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!! پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟! ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔