2777
2789
عنوان

🌷🌷🌷🌷می خوام برا حاجت رواییتون زیارت عاشورا بخونم🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 79 پست

لطفا برای سلامتی و افزایش طول عمر پدر و مادرم و خواهرام دعا کن 

همیشه فکرشون دارم 

انشالله با دعای تو آرامش به قلبم بیاد و اینقدر مضطرب نباشم 

لطفا دعا کن راهم پیدا کنم و اگر مسیرم اشتباه انتخاب کردم بتونم اصلاحش کنم

@آوا_هسدم  

@دخترشهریوریr  

@دختر_اردیبهشتیم  

@آیه_و_آیماه  

@ریوار  

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوستای گلم⁦❤️⁩.

@نخودچی1403  

@تبسم288 .

@دختری_که_جک_ولش_کرد  

@اتیشسردجدید  

@sayeh6859  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

@نخودچی1403  

@سماااانه  

@رها70  

@zizigoolootabeta  

@تیادام  

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

برای دوستای گلم⁦❤️⁩

@sky9301  

@پشمایحاجعبدالله .

@اوج_آسمان  

@mehri9876  

@ahdnor  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
@monajonnnni     @درمسیرخدا     @ستاره_خندون     @خداجانمم ...

امضا خوندم صلوات و حمد حمد به نیت حاجت رواییت خوندم التماس دعا عزیزم  

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده

برام دعا کنین یکی آبرومو ریخته شوهرم فقط میگه طلاق ماهمو خیلی دوست داریم بچه ها برام دست به درگاه خدا کنین کسی که پشت سرم بد گفته خدا جوابش رو بده شوهرم از طلاق منصرف بشه دعاکنین برگردم سر زندگیم😭😭😭😭

فقط خدااااا

به نیت حاجت دل بانوو جانم هدیه به صاحب الزمان 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

استاتر عزیزم خیلی ازت ممنونم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ب نیتت آیت الکرسی میخونم ان شاءالله حاجت روا بشی 🌹

@اوج_آسمان  

@جان_و_جهانم  

@__الله__  

@طلایی_متمایل_بنفش  

@تیف  

به نیت حاجت دل استارتر جانم هدیه به صاحب الزمان 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

به نیت حاجت دل بانوو جانم هدیه به صاحب الزمان  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩مرسی عزیزم

@اوزگه  

@6615maryam  

@afsooonnn  

@قشنگی_شبهای_کویر  

@masoomehh