2777
2789

دیروز رفته بودم خرید و پرو فروشگاه از این پرده هایی بود که به شکل دایره بسته میشه 

دوتا خانوم هم با بچه های چهار پنج ساله شون اونجا بودن 

یکی از خانوما که تو پرو بود رفتاری از خودش نشون میداد که آدم از زن بودن خودش خجالت میکشید 

با نیم تنه بند نازک پرده پرو رو دور خودش می‌پیچید و با فروشنده که یه پسر درب و داغون بود با ناز و عشوه حرف می‌زد و می‌خندید 

میومد بیرون تو آینه خودش رو ببینه با عشوه هی دست میکشید روی پاهاش

از نظر من آدم تاپ شلوارک بپوشه ولی متین و با وقار رفتار کنه خیلی بهتره تا اینجوری ...

خیلی زننده ست وقتی ازدواج کردی سعی کنی واسه یه پسر درب و داغون اینجوری دلبری کنی 🤢

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

متاسفم واقعا 

انگار محبت از سمت شوهر ندیدن میخوان با مردای دیگه جبران کنن 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات خراب و حیوانی✔️

اینا در همون حدن خب

بذار به کارشون ادامه بدن،تهش هیچیه....

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
متاسفم واقعا  انگار محبت از سمت شوهر ندیدن میخوان با مردای دیگه جبران کنن

هرچه قدر هم که کمبود محبت باشه آدم باید عزت نفس خودش رو حفظ کنه به نظرم

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !