2777
2789

دوستمم همینطوریه اون حموم هم میبره گوشیو آهنگ میزاره تو حموم میرقصه چند دفه خودمم بردم ولی همیشگی نیست عین اون 

چند وقت پیشم گوشیو برده بود دسشویی از دستش افتاد ال سی دی گوشی شکست 😐😑

هی میخوام نبرم باز میبرم انگار شده عادتم 

چیکار کنم؟ میترسم بشکنه یهو ☹️

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

لای کش شلوارت فیکسش کن یا لای زانوت تضمینی 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دقیقا با گوشی میرم تو دسشویی دو ساعت میرم تو اینستا 🤣🤣🤣🤦‍♀️ برا حمومم گوشی میبرم اهنگ میزارم میرقصم 🤣 اصلا بدون اهنگ نمتونم حموم کنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

من اگه گوشی ببرم و خدایی نکرده بخواد بیوفته اون اخرین باری میشه که به اون گوشی دست زده بودم چطور دلش اومد دوباره دست بش بزنه

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

آره همیشه میزارم لای زانوم اما تازگیا میگم نکنه بیفته بیچاره شم آخه آیفون 15هه 🙁

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

دوستت دیگه چقدر سرخوشه ولی دسشویی و منم میبرم گاهی دارم چت میکنم یا تو نی نی سایت چیزی مینویسم دسشوییم زگیره با گوشی میرم 😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم میبرم‌. حالا بدبختی یه بار یکی زنگ زد جواب دادم میگفت چرا صدات میپیچه؟ گفتم دانشگام. کلاس خالیه ...

وااای دهنت سرویس 

فکر کردم فقط منو رفیقم اسکلیم 

منم یکبار وسط بحث جدی ویس دادم هی میگفت چرا صدات اینطوریه دسشویی؟ گفتم نه رفتم تو حموم یک چیزی بردارم 🤣🤣🤣

دقیقا چجوری لای زانوش فیکسش کنه؟

این قابلیت واسه دستشویی فرنگیه؟

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یموقع پاش لیز میخوره 

تو هم گوشی اگه افتاد تو دستشویی میخوای چیکا کنی🥴

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿