2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا هروقت میرم دسشویی با خودم گوشی میبرم 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 54 پست
واقعا راست میگم :/مثلا سیب دستمه یا تخمه یا پسته 

کلا نقل مکان کردی اونجا دیگه

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

جالبته که پاره نمیشی و مشکل زانو نمیگیری 

خب مکان آرامش بخشیه ما با دوستام بهش میگیم تالار اندیشه 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوبگوکه میگم دخترم معتاد تبلتشه,,،😁......نگوازون بدارم هست من خبرندارم...اخه مستراح جای گوشیه؟؟!!!!!چه بلایی سرخودتون دارین میارین؟قصدجونتونوکردین؟بابا به پدرومادرتون رحم کنین...حیف ازشماست...خداشاهده قصدنصیحت ندارم.خودم محتاج نصیحتم...امادوورق کتاب خواندن بهترازینه که توگوشی چرخو چلابزنین...عادت کنیدبه مطالعه. به خدابهترین عادت دنیاس.یه دنیای جدیدجلوتون بازمی کنه.بهتون آرامش میده.حالتونوخوب می کنه.عین ورزش کردن.عین وقت گذراندن با یه دوست خوب.عین مهمونی رفتن.یامسافرت...خدالعنت کنه مخترع این گوشیای نسل جدیدو

چون سرویس بهداشتی مابیرونه شب باخودم میبرم یاروززمانی دارم باتلفن حرف میزنم یاچت میکنم میبرم یه گوشه میزارم شب میترسم یهوبرق بره سکته کنم باخودم میبرم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
کلا نقل مکان کردی اونجا دیگه

😂 😂 😂 نه ولی زیاد میرم دسشویی

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
منوبگوکه میگم دخترم معتاد تبلتشه,,،😁......نگوازون بدارم هست من خبرندارم...اخه مستراح جای گوشیه؟؟!!! ...

آره اما من کتابم با خودم میبرم دسشویی میخونم یا چیزی دستمه میبرم بخورم... حتی یکبار تست زیستم سه تا زدم اونجا 

من میزارم توشلوار شوهرم نبینه میبرم ،اگه ببینه فکر بد میکنه 😅🤭

وااای عاشقتم 🤣🤣🤣🤣🤣

شلنگ و پس با کجات میگیری؟

با دست چپم دیگه 

خب مکان آرامش بخشیه ما با دوستام بهش میگیم تالار اندیشه 

مواظب باش تالار اندیشه تبدیل به بیمارستان نشه

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-