2777
2789
عنوان

همه دارن از انتخابم پشیمونم میکنن

911 بازدید | 64 پست

من انتخابم زایمان طبیعی هست میخوام شاهد به دنیا اومدن بچم باشم و اولین نفر بغلش کنم از طرف دیگه هم تو طبیعی شکم بهتر جمع میشه و بعدش درد نداری. اما همه میگن نمیتونی و سخته سزارین راحته و فلان 

مامانایی که تجربه دارید بگید نظرتون رو 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربه سزارین دارم عالی و بدون درد بود

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

فرق نداره هردوتاش اذیت داره برای مادر اگه حزو دسته ای هستی که یه چهارتا بچه میخوای طبیعی زایمان کن. 

اگه چاقی سزارین برات خطرناک تره 

تغییر شکل دائمی  اندام تناسلی ممکنه برای بعضی افراد توزایمان طبیعی پیش بیاد 

جای برش سزارین رواعصابه خیلیاست وفقط با لیزر کم رنگ میشه 

خلاصه هردوش خوبی وبدی داره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

جمع شدن شکم ربطی نداره و اگر بخیه زیاد بخوری بعدش درد داری ولی خوش زا باشی خوبه زود پامیشی من خودم خیلیا خواستن بگن طبیعی بیار حرفم یه کلمه بود سزارین شماهم کاری که صلاح میدونی انجام بده منم میخواستم برم طبیعی خونوادم نمیذاشتن😂

من سزارین بودم تجربه ای ندارم اما اگه هزار بار هم برگردم عقب انتخابم همین 

نمی‌خوام پشیمونت کنم ولس ریسک طبیعی بالاست گاهی بچه توکانال زایمان گیر می‌کنه براش مشکلاتی بوجود میاد و حتی دوس من وسط زایمان طبیعی بعد از اینکه بریدنش دیدن بچه نمیاد بردن سزارین یعنی از دو جهت زخم شد 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

من از جاریم پرسیدم(سزارین کرده)گفت خیلی خوبه

ولی فامیلشون طبیعی کرده(زن داداشش)بعد باهم راحتن اونجاشو نشون داده،افتضاااح شده بود(تازه که طبیعی زایمان کرده بود نشون داده به جاریم)😐🙄🤣🤣

خلاصه منم میخام سزارین کنم حتما

خالم سه شکم و زنداییم سه شکم سزارین کردن❤️💙🌿

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️