2777
2789

همیشه سینه چرخ میکنم.امروز مرغم تموم شده فقط دوتا ران دارم.زرشک‌پلو اینا نگین‌چون ران‌نمیخورن.

میخوام چرخش‌کنم نفهمن چیه خخخخخ لطفا کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ میشه به نظرت عایا؟؟سیب زمینی هم قاطیش کنم؟؟؟

اره ولی کلا گوشتش کم میشه

یه راه هست من بعضی وقتا انجام میده سویا رو میذارم خیس میخوره بعد همراه پیاز و سیب زمینی چرخ میکنم تخم مرغ میزنم و کتلت درست میکنم

ادویه کاری زیاد میزنم بهش طعم همبرگر میده خوب میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اره ولی کلا گوشتش کم میشه یه راه هست من بعضی وقتا انجام میده سویا رو میذارم خیس میخوره بعد همراه پی ...

آهااره همینو‌میخوام.ببین قبلااین روش‌شنیدم سویا رو با ران وپیاز چرخ‌کرده مثل همبرگردشده.

روش تو ولی ران نداره؟؟؟

آهااره همینو‌میخوام.ببین قبلااین روش‌شنیدم سویا رو با ران وپیاز چرخ‌کرده مثل همبرگردشده. روش تو ولی ...

بعضی وقتا کمی گوشت چرخ کرده اضافه میکنم ولی این روش باید ادویه اش زیاد باشه زردچوبه، کاری، دارچین چون خودش به تنهایی مزه خاص خوبی نداره

میتونی ران رو بزنی یا نه به نظرم فرقی نکنه شایدم کمی بهتر بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس