2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
رابطمون محافظت نشده بود اما نامزدم مطمئنه که نریخته ولی خیلی میترسم و استرس دارم 

حسو حالتونو درک میکنم شوهر منم تو نامزدی هر ماه میگف حس میکنم دارم بابا میشم😂😂نگران نباش چیزی نیس ی تست بزن یا بتا بده اگ خیلی استرس داری همون تست بزن

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
حسو حالتونو درک میکنم شوهر منم تو نامزدی هر ماه میگف حس میکنم دارم بابا میشم😂😂نگران نباش چیزی نیس ...

خدا بگم چیکارشون نکنه من نمیفهمم چرا در برابر محافظت مقاومت میکنه این بشر بعد الانم ریلکسه میگه اخ جون خب باشه وام فرزند آوری میگیریم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بگم چیکارشون نکنه من نمیفهمم چرا در برابر محافظت مقاومت میکنه این بشر بعد الانم ریلکسه میگه اخ ج ...

وای وام فرزند آوری😂😂😂😂😂عیب نداره اون ریلکسه توهم ریلکس باش انشاله ک نیستی و هروقت میخای بچه دار بشی میفهمم حال الانتو ولی بنظرم زودتر ی تست بزن تا خیالت راحت بشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
نوبت دکتر گرفتم عصر بریم ازمایش بارداری چقدر جوابش طول میکشه؟

جوابش ۲ساعته آماده میشه ولی ب آزمایشگاه هم بستگی داره سعی کن آخر وقت نری ک جوایش برای فردا بشه ولی جوابش فوقش ۲الی ۳ساعت میاد

اگه مثبت باشه ، دکتر سقطش میکنه؟اگه بخوام سقط کنم

نمیذونم شوهرت بایذ اجازه بده و اگ‌مشکل داشته باشه سقطش میکنن اما اگ باردار بودی یادت نره اون بچه توعه ی تیکه از وجودت بچه ی تووو جنینی ک میتونه توی شکمت رشد کنه شیره ی جونتو بمکه و بزرگ بشه و یروری بدنیا بیاد و قد بکشه اما اگ بازم خاستی سقطش کنی خودت میدونی دیگ فقط امیدوارم باردار تباشی ک مجبور ب کشتن بچه ی خودت نشی خوشگلم💞🥲

نمیذونم شوهرت بایذ اجازه بده و اگ‌مشکل داشته باشه سقطش میکنن اما اگ باردار بودی یادت نره اون بچه توع ...

ایشالا نباشم واقعا چون که اصلا شرایطش جور نیست نه خونه نه جهیزیه نامزدم خدمتش هنوز تموم نشده 

ایشالا نباشم واقعا چون که اصلا شرایطش جور نیست نه خونه نه جهیزیه نامزدم خدمتش هنوز تموم نشده 

ایشاله ک نیستی از این ب بعد مراقب باشید تا استرس نکشید😂😂

واقعا اگه این دفعه به خیر بگذره اسم بیاره میخوابونم دهنش😂😂😂

شوهر منم هر ماه میگف فقط اینماه پریود بشی دیگ بهت دست نمیزدم ولی باز روز از نو روزی از نو 😂😂😂