2777
2789
عنوان

بچهای کنکور تجربی

127 بازدید | 16 پست

شما واسه اردیبهشت آماده شدید یا گذاشتید تیر؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

برا دوتاش امادم ولی خوب تیر بیشتر اماده ترم ..

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اردیبهشت میخواستم برم ولی کرونا گرفتم زندگی داره از بین میره قشنگ(:

ای وای زودتر خوب شی عزیزم...اشکال نداره خدارشکر هنوز تیر رو داری

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
برای اردیبهشت میخواستم برم ولی کرونا گرفتم زندگی داره از بین میره قشنگ(:

فدا سرت خدا هواتوداره از الان محکم بخون 

تو میتونی .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

برا دوتاش امادم ولی خوب تیر بیشتر اماده ترم ..

یعنی تمام مباحث رو تموم کردی واسه اردیبهشت؟

من مباحثم نسبتا تموم شدس بنظرت تا اونموقع میتونم یدور کل مباحث با تست و اینا مرور کنم؟

برام خیلی دعا کن لطفا تروخدا((:

حتماا عزیزم امیدوارم که همه به هرچی میخان برسن...من خودمم محتاج دعام🥲🤦‍♀️

فدا سرت خدا هواتوداره از الان محکم بخون  تو میتونی .

باورت میشه انقدر ستون فقرات من درد میکنه نمیتونم بشینم همش دراز کشیدم؟ولی خوب دست پا شکسته دارم میخونم نمیدونم واقعا چی بود سرم اومد(:

تروخدا خواهش میکنم خیلی برای من دعا کنید تروخدا شاید خدا صدای شما رو شنید(:

یعنی تمام مباحث رو تموم کردی واسه اردیبهشت؟ من مباحثم نسبتا تموم شدس بنظرت تا اونموقع میتونم یدور ک ...

همه مباحثو خوندم ولی خوب دوره از همچی مهمتر  الان که دارم دوره میکنم خیلی از مطالب که برام بی رنگ شده بود باز یاداوزی شد .. 

اره عزیزم چرا نشه شما که مباحثو تقریبا خوندی پس تو این ۱۸ روزم خیلی کارا میتونی بکنی اصلا نا امید نباش  تحلیل ازمون خیبی انجام بده

باورت میشه انقدر ستون فقرات من درد میکنه نمیتونم بشینم همش دراز کشیدم؟ولی خوب دست پا شکسته دارم میخو ...

اره عزیزم میدونم مریضی خیلی سخته ولی بهت افتخار میکنم تو این حال بازم داری تلاش میکنیم 

باشه قشنگم به یادتم تو نمازام دعا گوتم 

همه مباحثو خوندم ولی خوب دوره از همچی مهمتر  الان که دارم دوره میکنم خیلی از مطالب که برام بی ر ...

وای مررسی همش لازمه انگار یکی بهم بگه...😁❤

امیدوارم تو هم به اون چیزی که میخوای برسی فدات بشم(:🥰♥️

قربونتتتت قشنگمممم ایشالله هرچه سریعتر حالت خوب خوب شه دختر❤

وای مررسی همش لازمه انگار یکی بهم بگه...😁❤

قربونت گلم اره گاهی انگیزه لازمه 😍😇