2777
2789
عنوان

خز شدن ازدواج 🫣

345 بازدید | 36 پست

سلاممم

خوبییین 

چن وقتیه به جامعه که دقت میکنم میبینم تا چن سال دیگه ازدواج خز بشه وکسی حتی اسم ازدواج هم نیاره

تو اقوام ما ودوستان واطرافیان از هر دختر پسر مجردی که میپرسن نمیخوای ازدواج کنی یا قصدش نداری سریعا میگن دیگ ازدواج قدیمی شده وفلان شده کدوم احمق ازدواج میکنه؟؟حتی همون دختر پسرای جوون 

واقعا بکجا چنین شتابان🫢اگر ازدواج نباشه نسلی هم درکار نیس همگی منقرض میشن ک🤨این طرز روشن فکری دیگ محشره🫣🫣

نظر شما چیه؟؟بنظرتون درسته؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

کاملا غلطه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ادم درستش نیس

زندگی بدون تعهد زندگی نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به نظرت چی باعث شده که قید ازدواج رو بزنن؟!

خونه گرون جهاز گرون طلا گرون .آخه با چه امیدی واقعا!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

والا اقوام ما همچنان دارن پشت سرهم ازدواج میکنن و روابط سفید اصلا نمیپسندن😬

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
نیاز که از بین نمیره نگران نباش 😂😂😂

رل ودوست بازی جایگزینش شده😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

مشکلات فرهنگ و اقتصاد جامعه داغونه. وگرنه اکثرا تشکیل خانوداه رو دوست دارن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist