2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآ وجود زحمت فراوان ، تولید محتوای خوب. فروش ندارم ولی دیدم از من گرونتر میدن اما فروش خوب دارن حس ...

خب تو ام قدیمی میشی

ولی درست حس کردی. طرف حاضره ی درصد بالا تر بده ولی خیالش راحته سرش کلا نرفته

تبلیغ کن . کم کم میشناسنت

خب تو ام قدیمی میشی ولی درست حس کردی. طرف حاضره ی درصد بالا تر بده ولی خیالش راحته سرش کلا نرفته ت ...

حقیقتا خسته شدم. ناامید شدم از کار. از تو خودت پتانسیلشو میبینی. و اینکه میدونی چطور خرید اولیت قیمت مناسب گیر بیاری برو تو کارش. اما اینم بگم از دوست آشنا توقع حمایت نداشته باش

دست کم برای منکه اینجوری بود

تازه بعد از آنلاین شاپم فهمیدم، اون کسایی که فکر میکردم دوست هستند از غریبه بدترن. حتی برای حمایت حاضر نبودن لایک کنن چه برسه به خرید. وقتی به امید خدا شروع کردی این چیزا رو در نظر بگیر که اذیت نشی

حقیقتا خسته شدم. ناامید شدم از کار. از تو خودت پتانسیلشو میبینی. و اینکه میدونی چطور خرید اولیت قیمت ...

سخته

برخورده پس انداز و تولید محتوای خوب میخواد که حتما برای کار بزاری

و اینکه اعصاب میخواد هر دفه هرچیز ی قیمته

سخته برخورده پس انداز و تولید محتوای خوب میخواد که حتما برای کار بزاری و اینکه اعصاب میخواد هر دفه ...

هم تایم بالا میذارم هم تولید محتوام خوبه. اما چکنم😏😏😏 فهمیدم کلا باید قیدشو بزنم. و منیکه فروش ندارم زورم میاد شش هفت میلیون پول بدم بلاگر تبلیغات کنه که آیا کار بگیره یا نه