با یه آقایی ۲ساله آشنا شدم از همون اول قصدمون ازدواج بود به یه سری دلایل هنوز رابطه مون به ازدواج ختم نشده
این آقا خیلی باشخصیته و تا به الان کوچکترین بی احترامی کلامی ازش نشنیدم الان چن روزی احساس میکنم سرد شده و از دیشب قلبم به شدت درد میکنه هزار بار خودمو لعنت کردم چرا به قیمت ازدواج با این آقاهه آشنا شدم که بخوام با بی تفاوتیش قلب درد بگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید مشغله کاری داره ولی اگردوباره پیام داد دلیل سردیش رو بپرس ازش که سوتفاهم ها رفع بشه
ازش پرسیدم فقط حال منو میپرسه هیچی از دلیل سردیش نمیگه
مثلا هفته گذشته ظاهرا یه عالمه مهمون داشتن اینم خواهر مجرد نداره که کارا خونه بکنه همه کارا به عهده ی خودشه و به شدت رو کارش و نظم کاریش حساسه بعد یهو دیدم تو سکوته جواب منو نمیده دلیلش پرسیدم گفت مهمون زیاد اومده و من خسته شدم کلا از مهمون خوشش نمیاد منم فهمیدم دیگه پاپیچش نشدم الان باز برگشته به همون هفته دلیلش میپرسم چیزی نمیگه
من که ۲سال صبر کردم البته ۲سال کامل نشده آخر تیر میشه ۲سال کامل اینم روش ولی من حرفم اینکه الان سرده من عادت به این رفتار ندارم خیلی اذیت میشم وقتی اینطور میشه