2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله با توبه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بله ، اول حق الناس باید برگرده و بعد هر گناهی با توبه و پشیمونی و عدم تکرار پاک میشه

چجوری حق الناس رو برگردوند

من از اون افراد دیگه خبری ندارم

یا میترسم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
حق الناسش رو جبران کن اگه داره 

چجوری

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
اگر واقعا پشیمون باشی و توبه کنی و حق الماسه نباشه  بخشیده میشه

چجوری حق الناس رو جبران کرد؟ 

من از اون افراد خبری ندارم

و بعضیاشون که میشناسم میترسم

اگر هستن باید پس بدی ، اگر‌نیستن و دسترسی نداری باید رد مظالم بدی .

من مال و پول کسی رو خداروشکر تاحالا نخورم

اما احساسی و روحی و... ضربه زدم