2777
2789

فلش با رابط وصل بود به گوشی ..فیلمای عروسیم بود.. زدم ب گوشی خاهرم نمیدونم چی از بالای صحفه اومد اینم زد روش یه تیکش نوشته بود فرمت انگلیسی بود ولی سریع کشیدیم بیرون حالا میزنیم هیچی فیلم نیس روش حس خودکشی دارم چیکار کنم حالا

به فیلم بردارت بگو تو سیستمش میتونه پیدا کنع

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش فیلم عروسی باشه دست اون عکاسی ها هست دوبارع میتونه بریزی اها راستی میتونی فلشتم ببری شاید برشگردونن

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

شایدبشه برش گردوند .بروازتعمیراتیاوگوشی فروشیاسوال کن 

من یه بارکارت حافظم فرمت شد ولی واسم برگردوندن اکثرفیلم وعکسارو 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

فردا ببر ی جا درست حسابی،الکی ندی دست نا بلد بزنه فلش هم بترکونه ها

ولی بیشتر حواستو جمع کن فلشو که نبارد همینجوری کشید از گوشی،ی تنظیمات خاصی داره بعد

فرمت هم آورد بزن خیر

یا فرمت شد،یا فلش رو چون کشیدی اینجوری شد

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

اگه تازه عروسی کردین که فیلمبردارت حتما داره بهش بگین دوباره براتون بزنه

اگه خیلی وقت پیش بوده فلشو بدین ریکاوری کنن

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
میترسم نداشته باشه اگر نداشت چیکار کنم

ببین ندارن ولی اون تاریخو ریکاوری میکنن برمیگردونن یکم ازت پول میگیرن فقط

عروسیت چن سال گذشته ازش؟

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂