2777
2789
عنوان

اوناىى که تجربه طلاق دارن بىاىن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 73 پست
چرا در جهت اصلاح زندگیتون کاری نمیکنین؟ چون بچه دارین . و جلسات مشاوره بگیرید تا شوهرت به زندگی برگرده و ادامه بدید با هم .طلاق گرفتن زن که شوهرش راضی نباشه که اسون نیست تازه اگر قاضیتون خیلی با اخلاق باشه و بخواد تا جوونید برید دنبال زندگی جدیدتون طلاق تا شوهرت نخواد میتونه کم / کم 20 سال رضایت نده و خودشم همینطوری عشقو حالشو کنه. پس تلاش کن تا بدون لجو لجبازی مشاوره بگیرید و برای داشتن ارامش بچه تون زندگی بدون تنش رو داشته باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توى دعواها همىشه مىگفت مىرىم پىش مشاور ولى بعدش مىزد زىرش.منم ىواظکى مىرفتم که شاىد اصلاح بشه.خانوادمم همىشه کوتاه مىومدن و منو راضى مىکردن برگردم.ولى باز تکرار مىشد منم دىگه اعصابم نمىکشد.حتى اگه اىندفعه هم خواهرم نمىدىد منو زد باز به خانوادم نمىگفتم.پىش بابام هرچى دلش خواس بارم کرده بعد اومده بغلم مىکنه که دوستت دارم مامانم گفت خجالت بکش هرچى دلت خواست مىگى بعد اىنکارارو مىکنى.همش مىگفت من بچه تهرانم.مامانم گفت من به اعتبار اىنکه تهرانى هستىو ادمى دخترمو دادم.ولى کاش به ىه داهاتى مىدم
تلاش کن،طلاش کن!
دیانا جون مردها همه جور بدی دارن شوهر توهم خیلی خیلی بد نیست. اگه میخای برا خانواده ت دردسر درست نکنی و عذابشون ندی. با شوهرت خوب باش اون دختره رو دک کن البته خوشرویی با شوهرت. شوهر من ارشاد پذیر نیست کاملا یه حیوون به تمام معنا شده. برو شکر کن که شوشوی تو هنوز به اون مرحله نرسیده که حرف نفهمه
نه عزیزم متارکه نکرده ام اما قوانین رو مطلع هستم و باز اما /که شما احساس تنهایی نکن طلاق گرفتن زشت نیست بد نیست و خطا نیست . و رنج نبر از اینکه جدا شدی. ادما باید بتونن روی پای خودشون بیاستند ولی وقتی لازم شد به جدا شدن . و بهتر بود برای ادامه زندگیشون خوب جدا میشن و شخصیتشون خراب نمیشه و نباید احساس تنهایی اونها رو در خودشون بشکنه. پس دوست عزیز تو خوب هستی و احساس نکن که درونت از این تنهایی در رنج ه. به شونه های خودت متکی باش. تا دوباره اگر شرایطشو داشتی تصمیم به زندگی مشترک بگیری. برای تو مارگارت عزیز.