2777
2789
عنوان

اوناىى که تجربه طلاق دارن بىاىن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دروغ مىگه ىعنى حرفه اى شده, ختر ختر هم ه کارى کدملی اىن ولش نکرد اواىل گولم زد که دىگه خبرى نىس ولى بعدا تماساشونو دىدم که ىادش رفته بود بپاکه.خىلى خانواده عقب مونده اى هستن کار کردن زنو بد مىدونن مىگن اوناىى که کار مىکنن خرابن.زن نباىد ادامه تحصىل بدن.گفتم مىرم رانندگى ىاد بگىرم پدر شوهرم مىگه لزومى نداره زن ىاد بگىره.ش هرم هىچ حرفىو نمىتونه نگه داره همه چىو مىگه بهشون.همش تو زندگى منن
تلاش کن،طلاش کن!
مرسی مارگارت جان . متقابلا. //// دیانا جان سعی کن از رفتن و مشاوره گرفتن خسته نشی اگر دیدی مشاورت نمیتونه حرفاش کار کنه روی تو مشاورتو عوض کن و بتنهایی هم که شده اول خودت ادامه بده برو و خسته نشو و سعی کن که خانواده هاتونو در کار نیارید چون شدت میدن به اختلافاتون و از روی عصبانیت بدترش میکنن و تلاشتو بکن که در وهله اول زندگیتون رو صلح و سازش بدین در درجه اخر اگر حل نشد به جدایی فکر کن . زندگی ساختنش سخته و خراب کردنش اسون.
خانواده من همش سعى مىکردن منو به راه بىارن و ارومم کنن ولى وقتى واقعىتو فهمىدن باهاش صحبت کردن باز ادم نشد بابام مىگه باىد زهرچشم بگىرىم همون حرفى که مشاور زدقراره 14 برم واسه مهرىه.چون شوشو به برادرم گفته مىره شکاىت عدم تمکىن.برادرم مىگف انگار از خداشه جداشىن فقط داره فىلم بازى مىکنه
تلاش کن،طلاش کن!