آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 عنوان کارای قبل بارداری ک انجام بدیم 136 بازدید | 23 پست سلام کارای قبل بارداری ب نظرتون چیاس چیکارا کنیم دکتر رفتم برای پاپ اسمیر.سونو.آزمایش.و بهم دارو ویتامین داده دیگه چیکارا کنمزایمان چی طبیعی .سزارین نظرتون از حالا کاری چیزی هس بگین فک کن خواهرتونم دیگه نصیحتی چیزی مرسی 🥺🫂♥️ 1403/01/19 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنا۸۶ عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 33 من نزدیکی داشتم ولی به موقع پریود شدم سردرد تهوع خیلی کم دارم همیشه پریودیم ۷روزه عقب جلو هم نداره ولی این بار ۵پریود بودم بعد به لکه بینی افتادم امکان بارداری هستش
1385mamanخوشگل عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 2991 از سه ماه قبل فولیک اسید بخور اگه برات مقدوره با همسرتون ازمایش ژنتیک بدید به خاطر این که خیال تون راحت بشه 💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه 🤍🌱
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6441 دیگه کارای لازم رو انجام دادی من خودم باردارم دلم میخاد سزارین شم میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
ellery900 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 6666 خیلی خوب کردی ک قبلش ازمایش دادی من ناخاسته باردار شدم الان تیرویید و قند و کم بو ویتامین دارم همش استرس دارم بخاطر قند
آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 دیگه کارای لازم رو انجام دادی من خودم باردارم دلم میخاد سزارین شم ای جان بچتون چیه جنسیتش ؟رژیم نداشتی و اینکه چندسالته چندباراقدام گرفت من ماه دیگه اقدام میکنم اززایمان میترسم خیلییییی
آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 خیلی خوب کردی ک قبلش ازمایش دادی من ناخاسته باردار شدم الان تیرویید و قند و کم بو ویتامین دار ... من آزمایش تو ماه دیگه دوران پریودی باید انجام بدم فقط پاپداسمیر سونو رفتم دارو ویتامین اسیدفولیک داده
آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 دندوووووون حتما حتی اگه قبلا دندون درد نداشتیمم بریم؟
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6441 ای جان بچتون چیه جنسیتش ؟رژیم نداشتی و اینکه چندسالته چندباراقدام گرفت من ماه دیگه اقدام میکنم اززای ... عزیزم من سونو ان تی دادم گفت دختر هستشاید باورت نشه قرص میخوردم کیستم داشتم باردار شدم البته قبلش خدا انگار انداخته بود به دلم که آزمایش چکاپ کامل و سونو شکمی انجام دادم اقدامی نداشتم اصلا یعنی فکر میکردم حالا حالا ها حامله نشم ولی دیگه خدا خواست میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
طاهان عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2310 حتی اگه قبلا دندون درد نداشتیمم بریم؟ اره حتما برو چک کنهگاهی دندون یکم پوسیده و بدون درده ولی تو بارداری خودش رو نشون میده دیگه اونموقع کار سخت میشه و پراسترسحتما برو شک نکن ،،
آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 از سه ماه قبل فولیک اسید بخور اگه برات مقدوره با همسرتون ازمایش ژنتیک بدید به خاطر این که خیا ... سعی میکنم هرشب بخوریم اسفند تاحالا شروع کردیم ب خوردن دارو
1385mamanخوشگل عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 2991 سعی میکنم هرشب بخوریم اسفند تاحالا شروع کردیم ب خوردن دارو انشاالله به زودی باردار بشی 💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه 🤍🌱
آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 عزیزم من سونو ان تی دادم گفت دختر هست شاید باورت نشه قرص میخوردم کیستم داشتم باردار شدم البت ... ای جانم خداحفظش کنه صحیح سالم ب دنیا بیاد اسم چی انتخاب کردین
آنیتاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 730 اره حتما برو چک کنه گاهی دندون یکم پوسیده و بدون درده ولی تو بارداری خودش رو نشون میده دیگه اونموقع ... مرسی عزیزم