2777
2789
عنوان

انرژی منفی خونه مادرشوهر...

256 بازدید | 11 پست

بچها من خیلی تو جمع خانواده همسرم (جمع پدر،مادر،برادر،خواهر)میرم خیلی انرژی منفی میگیرم...

همه دیگ رو مسخره میکنن و با تمسخر هم خواهر برادری می‌خندن...و انرژی منفی میگیرم از رفتارشون...

رفته رفته این مسخره کردن داره به عروس ها هم میرسه و من سکوت میکنم با سکوت متوجهشون میکنن این مسخره بازی ها رو نمی‌پسندم اما خاهر شوهرم بلندتر می‌خنده و اصلا توجهی ندارن که عروس ها ممکنه دلخور بشن.

یکبار جاریم اعتراض کرد شوهرش بهش گفت:با لحن اینک بهت مربوط نیس شوخی خاهربرادریه...

ولی جدیدا داره به ماها(عروسا)هم سرایت می‌کنه.

من واقعا انرژیک اونجا گرفته میشه و پراز احساسات منفی و گاهی تنفر میشم.

دلم میخواد بهم راهکار بدین...

امشب میخام مراقبه کنم تا یکم حالم خوب بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توی خونه وقتی خواهر متاهلم مباد شروع میکنن همدیگرو تخریب به شوخی 

اولش منم همراهیشون میکردم ولی بعدش خیلی مسخره شد اینکه با هر کلمه یا رفتار یه عیب میزاشتن و مسخره میکردن از هم دلخور نمیشدن اعتراض میکردم بازم مسخره میکردن 

فقط راهش اینه نشینی تو جمعشون 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

[QUOTE=334638179]فاصله.....[/QUOTE واقعا نمیشه همسرم اهل جدایی از خانوادش نیس 

خودتونو عرض کردم دوست عزیز،همسر من وحشتناک وابسته بود منم مجبور ب رفتو امد میکرد اما کم کم فاصله گرفتم تا الان که سال ب سال میرم همسرم و بچم ولی همیشه میرن منم کارشون ندارم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
منم توی خونه وقتی خواهر متاهلم مباد شروع میکنن همدیگرو تخریب به شوخی  اولش منم همراهیشون میکرد ...

من خیلی اذیت میشم مخصوصا همسرم تو بچها از همه مظلوم تره هی مسخرش میکنن و‌میخندن.

متوجه میشم ک همسرم خوشش نمیاد.

واقعا چرا؟ تاثیرات دوست نداشته یا حرفایی ک پشت ما میگن؟

اوونا با هم راحتن با اینکه پشت سر هم حرف میزنن،باز جلو جمع همچین رفتار میکنن که انکار خیلی همو دوست دارن و خوبن با هم از این خصلت دو رو بودنشون بدم میاد نمیتونم جمعشون رو تحمل کنم،چون مطمعنم پشت سر منم حرف هست هر چند برام مهم نیست چی میگن ولی نمیتونم تحمل کنم همچین آدمهای دورو رو

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
آفرین دقیقا و مخصوصا اینک خودشون رو مذهبی و اهل خداشناسی میدونن.

من هیچوقت تو جمعشون مثل اونا نبودم برا همین بیشترشون یا بهتر بگم همشون از من خوششون نمیاد که نیاد مهم نیست

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه