2777
2789
چرامیخوای جلوی بغصت رولگیری؟گریه کن خالی بشی 

نمیشه آخه میترسم خانوادم بفهمن یبار دعوا کرده بودیم و قهربودیم بحدی گریه کردم که حالم بدشد و دو روز بیمارستان بستری بودم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه آخه میترسم خانوادم بفهمن یبار دعوا کرده بودیم و قهربودیم بحدی گریه کردم که حالم بدشد و دو روز ...

عزیزم چی بگم اخه بهت 😭

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ن نمیتونم من فراموش نمیکنم فقط دیگه تصمیم گرفتم مرده متحرک باشم💔

الان اینحوری فکر میکنی.

به امید خدا ماه بعد اینموقع حالت خیلی بهتره. 

اکر رابطتتون به ازدواج نمیرسید بهترین تصمیمو گرفتی. میگن جلو ضررو هر وقت بکیری منفعته. 

اینجوری عمرت و جوونیت هدر میرفت

خوشبحالت حداقل شرمنده دلت نیستی بخدا تاابد حسرتش بمونه بهتره یا برسی و بفهمی مناسب تو نبوده🥲.اهنگ گ ...

خیلیم شرمندم.کی گفته شرمنده نیستم.عشق چیه بابا.

اخرش بدبختیه.بیخیالش شو .با یکی دیگ رل بزن‌.

الان اینحوری فکر میکنی. به امید خدا ماه بعد اینموقع حالت خیلی بهتره.  اکر رابطتتون به ازدواج ...

ممنون😔ولی من واقعا دیگه قصدازدواج ندارم تصمیمم مستقل شدنه دیگه هیچ حسی ندارم و چرا الکی باکسی وارد رابطه بشم و اونو تصورکنم این خیانت به فرد جدیده💔براهمون مرده متحرکم چون ادمی بدون عشق زندگی نمیتونه بکنه

ممنون😔ولی من واقعا دیگه قصدازدواج ندارم تصمیمم مستقل شدنه دیگه هیچ حسی ندارم و چرا الکی باکسی وارد ...

امیدوارم زودتر بهشرایط عادی برگردی. 

به این فکر کن هر روز چندین نفر دارن جدا میشن حتی یه سریا بعد ازدواج و بچه.پس یه امر طبیعیه. سعی کن خودتو سرگزم کنی. 

آخه چرا؟مگه دوسش نداشتی

فک کردی دوست داشتن فقط مهمه.ن عزیزم.همه چی مهمه.خیلی چیزا مهمه.تو رل بودن فقط دوست داشتن مهمه.

ولی تو زندگی هزار و یک چیز میاد وسط ب این عک کن ک اخرش بااین طرف ب ازدواج ختم بشه. واقعا فک میکنی عشق کافیه.عشقی وجود نداره

امیدوارم زودتر بهشرایط عادی برگردی.  به این فکر کن هر روز چندین نفر دارن جدا میشن حتی یه سریا ...

نمیتونم ولی ممنونم از راهنمایی هاتون یکم سبک شدم از همصحبتی❤️😔