2777
2789
فک کردی دوست داشتن فقط مهمه.ن عزیزم.همه چی مهمه.خیلی چیزا مهمه.تو رل بودن فقط دوست داشتن مهمه. ولی ...

بله درسته عشق لازمه ولی کافی نیست اما درکل شماهم انقدر از شرایطتت و عشقت بد نگو سختی برای همه هس چه اونا که باعشق خودشون ازدواج کردن چ اونایی که با عشق یکی دیگه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته عشق لازمه ولی کافی نیست اما درکل شماهم انقدر از شرایطتت و عشقت بد نگو سختی برای همه هس چه ...

من شبی تو بودم.خود خوده توووو.۶ سال رل بودم و ازدواج.

هم کات داشتم هم جدایی .با سختی رسیدیم ب هم.

ولی بعد ازدواج کلا زد زیر همه چی.قلیون میکشه .تو جمع ها دورهمی های جونا مشروب میخوره.رفیق داره.شبی بچ ها مامانشو میکشه وسط سر هرچی.خلاصه ک نگم برات ایناام هست.ولی خب خیلی خوبه از اخلاق 

من شبی تو بودم.خود خوده توووو.۶ سال رل بودم و ازدواج. هم کات داشتم هم جدایی .با سختی رسیدیم ب هم. ...

ع چ بد عزیزم آره ایناهم هست دیگه ولی به این فکرکن اگر عشقت نبود و با یکی دیگه این شرایطو داشتی چی؟پس ناشکری نکن همین که معرفت داشته و باهات مونده و خیانت نکرده تو این دنیای کثیف خودش خیلیه پس توهم کنارش باش درهرشرایطی مطمئن باش آقایون هرچیو هم که از یادببرن ولی معرفتو زیادی طرفدارشن.انشالله زندگیتون روبراه بشه⚘️❤️