2777
2789
عنوان

ارتودنسی

372 بازدید | 23 پست

اونایی که دارن الان تو چه مرحله اید ؟کش الاستیک دکتر بهتون داده ؟

اونایی که برداشتید چطور برنگشته ؟از ریتینر استفاده میکنید منظم 

من اخراشم دکتر کش میده اما نمیرسم منظم بزارم خسته شدم دوست دارم تموم شه زودتر 

میترسم خراب شه دندونم چون یه مسواک هم با سختی میشه زد چه برسه به نخ 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زمان ک سیمها روی دندونات بود میتونستی درست مسواک بزنی

سخت نیست رعایت بهداشت دندون؟ 

ممکنه دراینده لازمم بشه ارتودنسی، ولی شنیدم ک خیلیا بعداز ارتو دندوناشون پوسیدگی پیدا کرده، نگرانم کرد... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اون زمان ک سیمها روی دندونات بود میتونستی درست مسواک بزنی سخت نیست رعایت بهداشت دندون؟  ممکنه ...

نه عزیزم نگران نباش فقط هر شب حداقل باید مسواک و نخ دندون بزنی 

پوسیده نمیشه 

اونی که رعایت نکرده پوسیده میشه

نه عزیزم نگران نباش فقط هر شب حداقل باید مسواک و نخ دندون بزنی  پوسیده نمیشه  اونی که رع ...

مرسی عزیزم💚

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /