2777
2789
عنوان

اولین شکست زندگیتون چی بود:)

151 بازدید | 15 پست

سلام

شاید خیلی مسخره و احمقانه به نظر بیادااا

ولی اینکه بین منو ۳ تا رفیقام اونا همشون مدرسه نمونه رو قبول شدن ولی من نه:)

کابری دس یه قبیله آدمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امتحان نهایی سوم راهنمایی جا موندم و تجدید شدم😥

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

شکست نمیدونم ولی اولین رویاروییم با یه ادم بد که فکر میکردم مال تو فیلماس ۲۵ سالگیم بود یعنی تا ۲۵ سالگیم فک میکردم همه فرشتن و حتی اگه نباشن من خوب باشم بقیه خوب باهام رفتار میکنن ولی نشد دومین نفر رو هم تو ۲۷ سالگی دیدم اونم با همین شرایط دیگه فهمیدم فرقی نمیکنه من چه جوری باشم ادم بدا همیشه هستن و من باید گلیمم رو بدون توقع از اب بکشم شاید دیر فهمیدم ولی از این فهم بیشتر از ده سال میگذره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شکست نمیدونم ولی اولین رویاروییم با یه ادم بد که فکر میکردم مال تو فیلماس ۲۵ سالگیم بود یعنی تا ۲۵ س ...

واسه فهمیدنش یکم دیر بود ولی چه خوب که باز متوجهش شدی

کابری دس یه قبیله آدمه
واسه فهمیدنش یکم دیر بود ولی چه خوب که باز متوجهش شدی

اره خداروشکر

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بعدش افسرده نشدی؟ اون رف نمونه؟ یا بخاطر تو نرف؟

اتفاقا رفت و خیلی ام پز داد که قبول شدم و زرنگ بودم 

من داغون بودم با رفتارای پدر و مادرم داغون تر شدم و منو مسافرت نبردن منم دست ب دامن خدا شدم ک ی رحمی بهم بکنه چون پدرم یه کاری میکرد ک از زنده بودنم پشیمون بشم و خدا معجزه کرد و من تو دبیرستان شاهد قبول شدم بدون هیچ پارتی و فقط بخاطر معدل چون از ده تا شرط قبولی من فقط یه مورد داشتم

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
اتفاقا رفت و خیلی ام پز داد که قبول شدم و زرنگ بودم  من داغون بودم با رفتارای پدر و مادرم داغو ...

الهی بگردممم منم دقیقا همینم🫠

دبیرستان شاهد؟ برای دهم به یازدهم اقدام کردی؟

کابری دس یه قبیله آدمه