2777
2789
عنوان

ب نظرتون فینتس بهتره یا بدنسازی

142 بازدید | 12 پست

سلام، شبتون بخیر. خانومای محترم من تازه عضو شدم، قبلا خواننده خاموش بودم.. ی سوال دارم. ب نظر شما برای چربی سوزی بدنسازی بهتره یا فینتس؟ من هر دو رو کار کردم، بامربی هر رشته هم ک صحبت می کنم رشته خودش رو تایید می کنه. 

خودم یکم بیشتر ب بدنسازی علاقه دارم، 10سال بدنسازی کار کردم و واقعا خیلی خوب شدم. زایمان کردم و بهم ریختم و متاسفانه عجله هم دارم برای چربی سوزی، طبق این توضیحاکدوم رو پیشنهاد میدید؟ 

فیتنس واسه خانم ها صد در صد

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

فیتنس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه فیتنس ندارم ولی به نظرم هر چیزی که خودت حال میکنی  یه بخش مهمی از ورزش علاقه هست

مرسی قشنگم.. می دونی خودمم بیشتر بدنسازی رو دوس دارم ولی همه میگن فینتس درصد هوازیش بالاتره. خیلی گیج شدم نمی دونم

مرسی قشنگم.. می دونی خودمم بیشتر بدنسازی رو دوس دارم ولی همه میگن فینتس درصد هوازیش بالاتره. خ ...

اگه اضافه وزن زیاد نداری که هوازی مهم نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فقطططططططططط تی آر ایکس  خواهرشوهر من رفت ۳ماه نمیدونم یا ۲ماه آنقدر زود لاغر شد با اینکه خیلی ...

بله تا ار ایکسم عالیه، من اونم س سال پیش حرفه ایی کار کردم ولی در حال حاضر توی این باشگاهی ک هستم تی ار ایکس برای خانومای مبتدی هستش. باشگاه های دیگه ام ازم دورن.