2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من آنقدر نماز شب خواندم ، خیلی ساله

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

خوندید منم دعا کنید لطفا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کاربر یسناسادات من از شما بابت قضاوتی که در شبهای جنگ(شب جشن عید غدیر) نسبت به بنده کردید بسیار دلگیرم و فراموش نمیکنم اون حرف شما رو

اگر کس دیگری اونجوری صحبت می‌کرد ناراحت نمیشدم

از شما دلگیر شدم چون فکر نمیکردم با توجه به معتقد بودنتون و رفتارتون در طول مدتی که تاپیکهاتون رو دیده بودم بخواید اونجوری موضع بگیرید و خیلی راحت واسه خودتون حق الناس بخرید و بابت این موضوع خیلی متعجب شدم

درمورد این تاپیکتون متاسفانه نماز شب نخوندم تا حالا ها که از معجزاتش بگم

ولی یک چیز که مانع برآورده شدن حاجات هست گناهانِ ماست  اگر قبل از حرف زدن اول تامل کنیم و مواظب زبان باشیم بالتبع حق الناس و گناهان یومیه کمتر میشه و این خودش میتونه باعث گشایش بیشتر و برآورده شدن حاجات یا بعبارتی همون معجزه خودمون باشه...

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

دوستان شما ترک گناه هم میکنید حجابتون چطوره؟من حجابم معمولیه همش میگم از من قبول نمیشه این اعمال بای ...

به لطف خدا غیبت رو توبه کردم دروغ نمیگم حجابم هم نسبت به قبل بهتره دوست دارم چادری بشم فعلا توفیق حاصل نشده

از وقتی نماز شب میخونم خونه مون آروم شده کمتر با بچه هام بحث میکنم طفلی بچه هام از دست من چی میکشیدن اخلاق ندارم که۰۰۰

کاربر یسناسادات من از شما بابت قضاوتی که در شبهای جنگ(شب جشن عید غدیر) نسبت به بنده کردید بسیار دلگی ...

شما نظرت را گفتی منم نظرم رو گفتم

گرچه حضرت علی تو عالم مثل خودش نداره و‌مقام ایشون خیلی بالاست و من همیشه متحیر نهج البلاغه هستم

ولی هنوز معتقدم زمانی که هم وطن ها پر پر شدن زمان مناسب برای جشن نیست حالا هر جشنی

و اینکار اصلا درست نبود مردم عزیز از دست دارن استرس جنگ هم دارن ما بریم جشن بگیرم نه اصلا درست نیست

سوال حقوقی دارید درخواست بدید بپرسید.