2777
2789
میخوای یه کانال تلگرامی ذکر و ختم بگم بهت واسه بچه دار شدن هم ذکر هست توش

نه فکر نکنم تاثیر داشته باشه من همه کاری کردم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم تاثیر داشته باشه من همه کاری کردم

قطعا داره . هیچوقت ناامید نشو. اون چیزی که میخوای رو بنویسش براش شکرگزاری کن و سعی کن حس اینکه همین الان بارداری رو قبل از اینکه باردار شی تجربه کنی و بدنتو نسبت به این حس اشنا کنی. چه حسی خاهی داشت وقتی بچه دار بشی؟ همونو سعی کن در خودت ایجاد کنی. و یه چیز مهم تر اینکه رها کنی . رها کردن خیلی مهمه ینی برات اهمیت نداشته باشه شدن یا نشدنش. مثل کسی رفتار کن که به خواستش رسیده و هیچ اضطراب و دل نگرانی نداره و سراسر شادی و ارامشه. چهله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو شروع کن از یکشنبه. چهله سوره یس و حشر هم خیلی خوبه. در کنارش استغفار هم بکن. نماز شب عالیه. 

قطعا داره . هیچوقت ناامید نشو. اون چیزی که میخوای رو بنویسش براش شکرگزاری کن و سعی کن حس اینکه همین ...

توکل بر خدا 

من خیلی وقته رها کردم باورت میشه برام مهم نیست.

من راضیم به رضای خدا هرجی صلاح بدونه من تسلیمم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

من پایه ام خیلی زیاد

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

سلام عزیزم چشم دعا میکنم. میشه تو هم برای من دعا کنی؟ اسمم دلارام. دلم برای اونی که ترکم کرده تنگ شده به شدت. دعا کن دوباره برگرده. دعا کن بتونم مهاجرت کنم به جایی که دوست دارم. دعا کن مشکل دندونم حل شه. تو این لحظه که دارم مینویسم برات خیلی دلم گرفته و دلم میخواد گریه کنم. شاید با دعای دیگری منم ارزوهام اجابت شن.

شروع میکنی از امشب؟ اگه شروع کردی منو یادت نره تو دعای قنوت نماز وتر. اسمم دلارام. منم امشب برات دعا ...

عزیزم قسمت نشد🥺 عوضش برات یه سوره واقعه با یه توحید و ۷ تا یا الله میگم که حاجت روا بشی.

من اسمم فاطمه است🌹