2777
2789

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده رکعت خوندم تو اون تایم به هرچی که میخواستم از خدا رسیدم درواقع بهترشو داد قبولی تو یه ازمونی ک ...

عزیزم ببخشید باید نماز های یومیه هم خونده یشه حتما؟

اگه نماز یومیه رو نخونیم نمیشه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 
من یه برحه از زندگیم تو بارداری واقعا نیاز داشتم خوندم ولی چیزی ندیدم حدودا فکر کنم ۵۰ شب شد البته ی ...

از کجا میدونی فایده ای برات نداشته شاید قرار بوده اتفاق بدی خدای نکرده بیفته که به واسطه ی اون نماز رفع شده یا شاید تاثیرش و در آینده روی بچه ای که حامله بودی ببینی و البته فقط فایده های دنیای که نیست 

نماز شب خوندن واقعا توفیق میخواد من قبلا هر شب میخوندم الان هی میخوام بخونم نمیشه که نمیشه خوندش ی حس آرامش عجیبی به آدم میده زبونت رو هر غیبت و گناهی میبنده برکت میاره تو زندگی هر کی خوند التماس دعا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

آثار و برکات زیادی داره نماز شب

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای حاجت نخوندم .

نماز شب برای شخص پیامبر اعظم واجب بوده.

اعمال واجب هم فقط باید به قصد قربت خوانده بشه .منم سعی کردم فقط به قصد قربت بخونم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

می‌دونستی نماز شب رو میتونی قضاشو بجا بیاری؟