2777
2789
بالاخره رفع شد یا نه؟

اونزمان نه که من قطعش کردم دیگه ولی بلخره چند سال بعد رفع شد 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات

جالب بود؟ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ب فکر فرو رفتم

چقدر خوبه که بهش فکر کنی به امام زمانت🙃

تو رو خدا دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن من و عزیزانم دعا کنید😭

یه سوال دارم لطفا جواب بدین ۱۱تا خیلیه برام اگر ۳رکعت همون ونر و شفع بخونم تاثیر نداره؟حاجت نمیگیرم؟

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن و خوش شانسی من و عزیزانم دعا کنید😭

اره عزیزم

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن و خوش شانسی من و عزیزانم دعا کنید😭

من کلا مث نماز صب میخونمفق تو قنوت وتر واسه هرررررکی ک میشناسم و یادم میاد دعا میکنم هررررر کیواسه ه ...

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن و خوش شانسی من و عزیزانم دعا کنید😭.

انشاالله که حاجت روا شید خیلی وقته میخونم از موقعی که باهاش اشنا شدم

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن و خوش شانسی من و عزیزانم دعا کنید😭.

خداروشکر ی مدته میخونم، اضلا انگار رو ابرام، از لحاظ روحی بشدت حالم خوبه، سبکم، اخلاقم خیلییی بهتر ش ...

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی ...

چشم عزیزم .. واسه کارت ملیت هم سوره یس نذر کن واسه گمشده.. منم دعات میکنم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم