2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبیمنو یادته ؟ چند بار پیام دادم بهت با هم صحبت کردیممنم به حاجتم نرسیدمچندین ماه هم با ...

نماز جعفر طیار هم میخوندین؟

من با اینکه اگه امشب بخونم میشه دهمین شب نماز شبم و تقریبا از حاجتم قطع امید کردم ولی نمیدونم چرا میخام بخونم…

شایذ ب خاطر اینکه به خودم ثابت کنم تلاشم رو کردم نشد

همچنان میخونید؟

معلومه که اره.الان ده شبه مدام پشت سرهم میخونم تو این ده روز محرم. روزای عادی هم میخونم ولی مگه اینکه خدانکرده چیزی بشه یا اتفاقی بیفته یا دیگه واقعا خسته باشم وگرنه پشت سرهم میخونم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

معلومه که اره.الان ده شبه مدام پشت سرهم میخونم تو این ده روز محرم. روزای عادی هم میخونم ولی مگه اینک ...

من امشب اگه بخونم میشه دهمین شبم

۳۴سالمه و مجرد

اگه حوصلت کشید لطف کن منم دعا کن با اونی که دوسش دارم ازدواج کنم و خیر و مصلحتم در این ازدواج باشه

چند وقت میخونید؟

من امشب اگه بخونم میشه دهمین شبم۳۴سالمه و مجرداگه حوصلت کشید لطف کن منم دعا کن با اونی که دوسش دارم ...

انشاالله که حاجت روا شید 

خیلی وقته میخونم از موقعی که باهاش اشنا شدم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من کلا مث نماز صب میخونمفق تو قنوت وتر واسه هرررررکی ک میشناسم و یادم میاد دعا میکنم هررررر کیواسه ه ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم