2777
2789

سلام س ماه زایمان کردم 

پریودم نشدم از اون موقه 

چندروزیه دل درد داشتم ولی خودمم احساس میکردم ک رحمم درد میکنه .دوبارم خون ریزی در حد لک بینی 

نگران شدم ب دکترم پیام دادم گفتم اونم فقط ی جمله نوشته برو ببی چک انجام بده 

خیلیناراحتم اعصابم خورده. چندساعت نشستم گریه میکنم 

اصلا نمتونم هضمش کنم 

جلوگیریم طبیعی بود ولی از شوهرم خیلی مطمعنم 

چون خیلی حساسه ...

ینی امکان دارع بااین علائم ؟

شما تجربه دارین ؟دارم دیونه میشم بخدا دیگه نمیتونم زایمان کنم بااین شرایط بچه هام گنا دارن دوتاشونم کوچیکن 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول بی بی استفاده کن بعد بشین گریه زاری

این دکترام با این رفتارشون  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اگه حواستون بوده احتمالش کمه

بیخودی استرست به خودت نده،ممکنه عفونت داشته باشی،بعد زایمان احتمالش زیاده

اول بیبی چک بزن،همین امشب هم برو بخر

منم بعد زایمان تا الان ۲ بار فکر کردم حاملم ولی خبری نبود

اره خواهرم 😂

دقیقا ۳ماه بعد زایمانش حامله شد

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان