2777
2789

من امروز متوجه شدم ک باردارم بیبی چک ام مثبت شد و کاملا ناخواسته بوده ،من یکسال و اندی پیش بچه دار شدم و فقط سه ماه داشتمش و از دست دادمش و دیگه هرگز دلم نمیخواست ک باردار بشم ،امروز وقتی متوجه شدم داغون شدم تا حالام روزه بودم نمیدونم میتونم روزه بگیرم بقیشو یا نه ؟؟؟؟؟ و اصلا العان حوصله ی دکتر رفتن ام ندارم....نمیدونم چ کنم ..دلم میخاد روزه هامو بگیرم ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا تهش خوندی ؟ من اصلا دلم تبریک نمیخاد ،داغونم

درسته تجربه تلخی داشتی واقعا ناراحتت کننده ست 

ولی عزیزم اخر زندگی و دنیا که نیست 

همین که الان یه کنجد تو دلته یعنی امید و زندگی دوباره

ناشکری نکن مامان خانمی

حتنا صلاحی در کار بوده

خداروشکر کن و با شادی بعد این چند روز برو دکتر 

بسلامتی 

امیدت به خدا باشه

یادت باشه خدا بهت نظر کرده هدیه داده با ناشکری ردش نکن 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

درسته تجربه تلخی داشتی واقعا ناراحتت کننده ست  ولی عزیزم اخر زندگی و دنیا که نیست  همین ...

خیلی داغونم ،بچمو خیلی دوست داشتم بعد ده سال اقدام کردم بارداری ....کلا از بچگیم آدم حساسی بودم دل نازک و زودرنج ...و بچه ها من خیلی دوست داشتم هرگز  فکر نمیکردم اینطوری بشه زندگیم ....این مدت همش دعام این بوده ک وقتی از دنیا رفتم خدا بدتش بهم تا دوباره باهم باشیم ،خیلی زجر کشیدم زایمان سختی داشتم ،دکترا دلمو شکستن ،از دکترا دل خوشی ندارم و نمیدونم دوباره چطور اعتماد کنم ،توانشو ندارم ....خدا میدونست من دیگه بچه نمیخاستم ...مثل وقتی ک بچم رفت و من گم شدم تو این دنیا  ،العانم انگار معلق موندم بین زمین و آسمون.....نمیدونم چ کنم....

خیلی داغونم ،بچمو خیلی دوست داشتم بعد ده سال اقدام کردم بارداری ....کلا از بچگیم آدم حساسی بودم دل ن ...

الهی عزیزم 🥹

چقدر اذیت شدی 

میدونی تو بهشت بچه ها هستن میگفتن بچه ها اونجا به شکل پرنده مشغول بازی و شادی ان 

مطمعنم اون دنیا بچه نازتو بغل میگیری 

ولی به این فکر کن 

بعد این همه سختی و غصه خدا میخواسته  چشمت رو روشن کنه 

مطمعنم بری دکتر و بیای

یا همین که حسش کنی 

قلبت بی تاب میشه

و عاشقش میشی 

این بچه تو شکم شما جا میگیره و شما میشی مادرش ،پناهش 

اونم میشه همدم شما 

مطعنم دوباره خیلی زود حالت خوب میشه 

با بچه قشنگت کلی حس خوب میاد سراغت عزیزم

همه چی درست میشه