2777
2789

ای جانم...

برا منم دعاکن خدا چندتا بچه بِهم بده دور سفرم شلوغ بشه منم خوب تربیتشون کنم آدم حسابی تحویل بدم ب این ملت بخت برگشته و ایران ظلم دیده

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جانم... برا منم دعاکن خدا چندتا بچه بِهم بده دور سفرم شلوغ بشه منم خوب تربیتشون کنم آدم حسابی تح ...

🤣🤣🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
جون تو راس گفتم تو فقط یه آمین بزنی کافیه

حالا چرا از جون ما مایه میزاری😐😑😑

آمین انشالله که خدا بهت ۳ قلو بده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ای جانم... برا منم دعاکن خدا چندتا بچه بِهم بده دور سفرم شلوغ بشه منم خوب تربیتشون کنم آدم حسابی تح ...

الهی امین شمام دعا کن یکیشون بمونه 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش