2777
2789
عنوان

اگه تو بودی چیکار میکردی؟🚶‍♀️

133 بازدید | 19 پست

اگه دوستت خیلی حالش بد بود (حال روحی) و دلیلش هم منطقی بود ، یعنی الکی چسناله نمیکرد... برای خوب شدن حالش چیکار میکردید؟

"دوستم پسره"

و دوروزه حالش بده دیگه تحمل حال بدیشو ندارم باید خوبش کنم ، یه کار متفاوت...

تو بودی چیکار میکردی؟

باهاش حرف میزدم و بهش انرژی مثبت میدادم . باهاش میرفتم جاهای خوب و خوش میگذرونیم.  واسش چیزی میخریدم یا اگه میتونستم چیزی که دوست داره . بهش میگفتم‌چیکار کنیم خوبه و تو دوست داری ؟ میموندم پیشش و با هم کلی کارا میکردیم و عشق و حال میکردیم 

سعی می‌کردم حالشو خوب کنم 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش حرف میزدم و بهش انرژی مثبت میدادم . باهاش میرفتم جاهای خوب و خوش میگذرونیم.  واسش چیزی می ...

خیلی خوبه.. ولی من همه این کارارو کردم نشستیم حرف زدیم ولی خب حال بدیش از طرف من نیست..

از طرف کسه دیگه ایه و خب من میخوام یهکاری کنم حالش بهتر بشه خوب بشه...

کلی بازی پیدا کردم ، چه تو تلگرام ، چه انلاین و ... ولی خب مثل قبل نیست.

قشنگ گرفتست حالش تابلوعه...

شما دلیل ناراحتیشو میدونی؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
شما دلیل ناراحتیشو میدونی؟

ناراحتیش از جانب من نیست ، که بخوام از دلش در بیارم.

از طرف خونوادشه ، درسته بحث خونوادگیه و خب پیش میاد و تموم میشه .

منم دخالت نمیکنم بینشون اما خیلی احساسشو درگیر کرده...

ناراحتیش خیلیه و باید یه کاری کنم براش...

بله میدونم.

خب

بستگی به موضوع  ناراحتیش داره

اگه مسأله زیاد مهمی نباشه، سعی میکنم با روحیه دادن و بردن به مکانهایی که حالشو خوب میکنه و همینطور با شوخی و شیرین زبونی حالشو بهتر کنم

اما اگه مسأله خیلی مهمی باشه، مثلا ازدست دادن عزیزان، خسارت مالی سنگین و... باشه، اول باهاش همدردی و همراهی میکنم، بعد از یکی دو روز، بمرور سعی میکنم حالشو خوب کنم

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
ناراحتیش از جانب من نیست ، که بخوام از دلش در بیارم. از طرف خونوادشه ، درسته بحث خونوادگیه و خب پیش ...

سعی کن حواسشو به موضوعات  دیگه پرت کنی و ازون جو خارجش کنی 

خب اگه پیشش باشم که میبرمش بیرون و جاهایی که دوست داره چیزایی که دوست داره رو براش میگیرم . یه کادو بهش میدم در حد توان 

ولی اگه پیشش نباشم میتونم بهش زنگ بزنم باهاش حرف میزنم و آرومش میکنم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خب اگه پیشش باشم که میبرمش بیرون و جاهایی که دوست داره چیزایی که دوست داره رو براش میگیرم . یه کادو ...

ممنونم ، اره تنهاش نمیزارم.

سعی میکنم حالشو بهتر کنم.