2777
2789
عنوان

اگه تو بودی چیکار میکردی؟🚶‍♀️

137 بازدید | 19 پست

اگه دوستت خیلی حالش بد بود (حال روحی) و دلیلش هم منطقی بود ، یعنی الکی چسناله نمیکرد... برای خوب شدن حالش چیکار میکردید؟

"دوستم پسره"

و دوروزه حالش بده دیگه تحمل حال بدیشو ندارم باید خوبش کنم ، یه کار متفاوت...

تو بودی چیکار میکردی؟

باهاش حرف میزدم و بهش انرژی مثبت میدادم . باهاش میرفتم جاهای خوب و خوش میگذرونیم.  واسش چیزی میخریدم یا اگه میتونستم چیزی که دوست داره . بهش میگفتم‌چیکار کنیم خوبه و تو دوست داری ؟ میموندم پیشش و با هم کلی کارا میکردیم و عشق و حال میکردیم 

سعی می‌کردم حالشو خوب کنم 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف میزدم و بهش انرژی مثبت میدادم . باهاش میرفتم جاهای خوب و خوش میگذرونیم.  واسش چیزی می ...

خیلی خوبه.. ولی من همه این کارارو کردم نشستیم حرف زدیم ولی خب حال بدیش از طرف من نیست..

از طرف کسه دیگه ایه و خب من میخوام یهکاری کنم حالش بهتر بشه خوب بشه...

کلی بازی پیدا کردم ، چه تو تلگرام ، چه انلاین و ... ولی خب مثل قبل نیست.

قشنگ گرفتست حالش تابلوعه...

شما دلیل ناراحتیشو میدونی؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
شما دلیل ناراحتیشو میدونی؟

ناراحتیش از جانب من نیست ، که بخوام از دلش در بیارم.

از طرف خونوادشه ، درسته بحث خونوادگیه و خب پیش میاد و تموم میشه .

منم دخالت نمیکنم بینشون اما خیلی احساسشو درگیر کرده...

ناراحتیش خیلیه و باید یه کاری کنم براش...

بله میدونم.

خب

بستگی به موضوع  ناراحتیش داره

اگه مسأله زیاد مهمی نباشه، سعی میکنم با روحیه دادن و بردن به مکانهایی که حالشو خوب میکنه و همینطور با شوخی و شیرین زبونی حالشو بهتر کنم

اما اگه مسأله خیلی مهمی باشه، مثلا ازدست دادن عزیزان، خسارت مالی سنگین و... باشه، اول باهاش همدردی و همراهی میکنم، بعد از یکی دو روز، بمرور سعی میکنم حالشو خوب کنم

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
ناراحتیش از جانب من نیست ، که بخوام از دلش در بیارم. از طرف خونوادشه ، درسته بحث خونوادگیه و خب پیش ...

سعی کن حواسشو به موضوعات  دیگه پرت کنی و ازون جو خارجش کنی 

خب اگه پیشش باشم که میبرمش بیرون و جاهایی که دوست داره چیزایی که دوست داره رو براش میگیرم . یه کادو بهش میدم در حد توان 

ولی اگه پیشش نباشم میتونم بهش زنگ بزنم باهاش حرف میزنم و آرومش میکنم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خب اگه پیشش باشم که میبرمش بیرون و جاهایی که دوست داره چیزایی که دوست داره رو براش میگیرم . یه کادو ...

ممنونم ، اره تنهاش نمیزارم.

سعی میکنم حالشو بهتر کنم.