2777
2789
عنوان

عشق محبوب مننن

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 150 پست
فقط کم عاشق بشو تمومش نکنی    

خدایا اگر میخای ی هوو نصیب کسی بکنی یکی مث هووی ما نصیبش کن ببین کاری میکنه تازه روز ب روز عاشق تره عشقت هم بشی اصن یوضعیه😂😂

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

@اوج_آسمان     اینا چرا رو خارجیا کراش میزنن شوهرمونو بزار عکسشو 😂

عزیزم به عشق ما چپ نگاه کنی شاخامون بدجور میره تو هم . نکنه شما هم هووی هم دیگه این؟😂😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به عشق ما چپ نگاه کنی شاخامون بدجور میره تو هم . نکنه شما هم هووی هم دیگه این؟😂😂😂😂😂

عشقتون برا خودتون😑

یس هووی همین ولی ما در اصل ی نفریم با ی کاربری😁

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
یعنی چیی میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشمم😂😂😂

@اوج_آسمان ب ایشون توضیح بده ک چرا ما ی نفریم با دو کاربری با جزئیات کامل 😂❤️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اقا مغزم رگ ب رگ شد😂😂😂😂

با جزئیات کامل رگ ب رگ ترم میشه 😂

@اوج_آسمان  

جزئیات کامل فراموش نشه😂😂

با جزئیات کامل رگ ب رگ ترم میشه 😂 @اوج_آسمان     جزئیات کامل فراموش نشه😂😂

اقا اگ یه نفرید پس تو داری با کی حرف میزنی چرا من نمیفمم😂😂😂😂😂

اقا اگ یه نفرید پس تو داری با کی حرف میزنی چرا من نمیفمم😂😂😂😂😂

ما ی نفریم با دو کاربری 

توضیح داده میشود 

مگه میشه عاشق این بشر نشی😍🤩

درکت میکنم عاشقی بد دردیه

مخصوصا هنرمند باشه بهش دسترسی هم نداشته باشی🤧🤧

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

@اوج_آسمان     اینا چرا رو خارجیا کراش میزنن شوهرمونو بزار عکسشو 😂

پیدا کنم چشم😂

راستی تو لیسانسه ها ندیدی؟؟ 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بله با اجازتون ما هم هوو هستیم😂😂

پیدا کنم چشم😂 راستی تو لیسانسه ها ندیدی؟؟ 

ن ندیدم کلا طنز نمیبینم 

بزار ببینن😂

اقا مغزم رگ ب رگ شد😂😂😂😂

ما اخلاق مون همه رفتارمون شبیه همه

دو تا زن هوتن هم هستیم (هوو) 😂😂

برا همین میگیم به شوخی ما یه نفریم با دو تا کاربری😂😂