2777
2789
عنوان

عمل ترمیم بینی

119 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من فردا میشه یساله بینیمم

و جراحی کردم اما پرهای بینیم اصلا دست نزد هنوز پهنه.امروز رفتم مطب گفت اکه بخای با بیحسی پرهای کوچیک میکنم کسی تحربه داره عمل ترمیم سخته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولی خیلی جم نکرده، نه قوس داده نه پره ها رو جمع کرده نه نوک داده بالا😂صرفا بیهوش شدم فقط 

عه چه بد مال من نوکش سربالاکرد قوسم داد اما پرهام دست نزد چون سوراخ دماغم خوب‌بود اما خب میخندم پهن میشه دوستش ندارم.چندوقت عمل کردی

وای چخوب خواهر منم پرهای بینیشو دوست نداره چون کلا دست نزد بهش

منم دوست نداشتم فردا میشه یسال جراحی کردم اما هنوز پرها بزرگه خالا امروز کفت اینقد پول بیمارستان میشه ببینم شوهرم میتونم راضی منم برم ترمیم.خدا کنه خوببشه بعدش

راحته برو انجام‌بدههزینشو نگفت؟

سلام ببخشید شما برای عمل ترمیم پره بینی اطلاعات دلرید؟

من یه سال پیش بینی موعمل کردم همه چیش خوبه فقط یه سوراخش خیلی کوچیکه انگار یه طرف بینیم خوابیده

دکتر خودش گفت دوباره عمل کنم غظروف بزارم سوراخای بینیت قرینه میشه

فقط 10 تومن هزینه کلینیک میگیره

همون عمل ترمیمیه؟یا فرق میکنه؟؟

به دکتر خودم اعتماد کنم یه پیش کس دیگ برم برای معاینه؟

عزیزم شما پره هاتونو ترمیم کردین؟بهتر شد؟

نه گلم پرهای من مشکل نداشت کلا قبل عملم پرهام خوب بود نوک بینیم گرد و ورم داشت بنظرم بد میومد بعد یسال از عمل گذشت دکتر بهم یه امپول عضلانی داد زدم ورمم ازبین رفت بینیم شکل گرفت