2777
2789

حدودا یک سال تو اقدام بچه دوم هستم سر اولی هم همین مشکل رو داشتم 11ماه طول کشید تا باردار بشم الآنم همین طور ...همسرمم تخت نظر دکتر هست دارو و آمپول استفاده میکنه اونم اوکی شده خدارو شکر .منم6ماه دارو خوردم دکتر گفت خوب شدی دیگه نمیتونم چیکار کنم باردار بشم خدا خودش می‌دونه چقدر خسته شدم ....فردا وقت دکتر گرفتم بهش چی بگم شما نظرتون چیه 

نه دوست صمیمی دارم نه خواهری که از کمک بگیرم شما کمکم کنید😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداراشکر کن یه بچه سالم داری  پس من چی بگم اقدامم برا بچه اول هنوز خبری نشده

خدارو شکر میکنم.سر اولی هم همین بدبختی هارو کشیدم ....انشالله باردار بشی حتما پیگیری کن....

عزیزم میشه شما ب من کمک کنید

من میخام اقدام یک ماه دیگه 

قبل اقدام باید چیکار کنم منظورم آزمایش و تغذیه؟

هیچی هیچی نمی‌دونم من

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من بموقع پریود میشم الآنم هستم ....

تنبلی تخمدان یکی از علامت های سردی رحمه

وبیشتر برمیگرده به سبک غذایی وزندگی

اگر اصلاح سبک انجام بدین تاحدودی کم میشه

هدفمند زندگی کن بانو🌹
عزیزم میشه شما ب من کمک کنید من میخام اقدام یک ماه دیگه  قبل اقدام باید چیکار کنم منظورم آزما ...

برو دکتر برات آزمایش می‌نویسه ویتامین  d و فولیک اسید شروع کن بخور روزی یدونه دکتر مینویسه

برو دکتر برات آزمایش می‌نویسه ویتامین  d و فولیک اسید شروع کن بخور روزی یدونه دکتر مینویسه

برم دکتر زنان؟

بعد شوهرمم باید آزمایش بده ؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

من 18 سالمه تنبلی تخمدان دارم چون تو خونم کنکور دارم اصلا تحرک ندارم ب خاطر این خیلی دیر ب دیر یا اصلا پریود نمیشم  ولی تابستون ک باشگاه رفتم سر وقت میشدم دکترم رفتم تازه گفت تنبلیم نداری با ازمایش  

تنبلی تخمدان یکی از علامت های سردی رحمه وبیشتر برمیگرده به سبک غذایی وزندگی اگر اصلاح سبک انجام بد ...

دقیقا فروردین پارسال بود من یکی دو باری اقدام داشتیم ولی نه جدی...بعد پریودم عقب افتاد آزمایش سونو دادم فهمیدم تنبلی دارم همون موقع رفتم دکتر بهم آزمایش هورمونم نوشت بعد دارو داد ماه بعد رفتم سونو انگار نه انگار تنبلی داشتم بازم گفت دارو هاتو ادامه بده تا 6ماه.ولی باردار نشدم همه چی منظم و تخمک گذاریمم سر موقع آمپول hcgهم زدم .بعد همسرم رفت اونم مشکل داشت با دارو آمپول رفع شد نمی‌دونم الان مشکل چیه

مگه تنبلی به پریود ربط نداره؟  شما چطور تنبلی داری و به موقع پریود میشی؟

چی بگم والا پس چرا نمیشم ....ممکنه ویتامین بدنم کم باشه جذب نشه؟؟ آخه زود ب زود مریض میشم مخصوصا پاییز و زمستون