2777
2789

من اما ۳-۴ سال پیش 

کتاب فقط ۳۱+۱ استان خوندم و نهایی خوب دادم همین 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمون نمونه ندادین

۳۱+۱ استان برای آزمون نمونه هست دیگه چرا دادم

عربی ۸۵ درصد 

ریاضی ۶۰ درصد 

دینی یا فارسی فکر کنم ۳۳ بود اون یکی یادم نمیاد

علوم گند زدم ۲۵ درصدزدم

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

۳۱+۱ استان برای آزمون نمونه هست دیگه چرا دادم  عربی ۸۵ درصد  ریاضی ۶۰ درصد  دینی ی ...

نهاییم هم ۱۹.۹۸ 

اما معدل کلم ۲۰

برای جمع بندی و آشنایی با سوالات سال‌های قبل 

کتاب ۳۱ استان رو بخر تستاشو حل کن 

برای علوم خیلی سبز داشتم ولی سطحش بالاعه تا حدودی واسه من راحت بود البته . ریاضی سیرتاپیاز 

فارسی طالب تبار و خیلی سبز . زبان و عربی خیلی سبز البته برا عربی مبتکران هم داشتم چون درسنامه کامل بود و از خیلی سبز فقط برا تست استفاده کردم  و چون کلاس زبان میرفتم زیاد تمرکزمو نذاشتم روی زبان اگه زبانت خوب نیس کتاب دیگه ای بگیر که درسنامه داشته باشه

مطالعات و قرآن و پیام‌های آسمان هم می‌خوندم از متن سوال طرح میکردم تا متن درس حفظم بشه بعد تستای کتاب ۳۱ استان این درسا رو میزدم 

من تجربی قبول شدم 

تابستون ۱۴۰۰ آزمون دادم 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

بستگی به سطح درسی و امادگیت داره 

برای من خیلی راحت بود 

من از پاییزی که وارد کلاس نهم شدم شروع کرده بودم به خوندن و مجازی بود و وقتم مال خودم بود خیلی بهم کمک کرد اون مجازی بودن مدرسه 

معدلمم اگه اشتباه نکنم ۱۹ و ۷۸ شد

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
برای جمع بندی و آشنایی با سوالات سال‌های قبل  کتاب ۳۱ استان رو بخر تستاشو حل کن  برای عل ...

میکم کتاب خیلی سبز مثلا همه درسا تو یک کتابه یا واسه هر کتاب درسی باید جدا بخریم؟