2777
2789
عنوان

می‌خوام منم عکس بزارم نظرتون بگید دیدم همه میزارن 😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
حالا میاد میگه بلد نیستم عکس بزارم

😂😂

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از قضاوت هاتون 😑🤣

خب بزار مسخره کردی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خدایی ما نی نی سایتی ها بیکاریما همش دنبال عکس هستیم🤣🤣🤣🤣

از بس عکس میدوستیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدایی ما نی نی سایتی ها بیکاریما همش دنبال عکس هستیم🤣🤣🤣🤣

من آرزو بدل موندم یبارم تو نی نی سایت عکس ندیدم درصورتیکه تو اینستا پرعکس و استوری ریخته پیله شدم به اینجا😐😶

قسمت دوم امضاتون، یک شعر هست یا متن های جدا جدا است که کنار هم گذاشتید؟

اهنگ روزبه بمانیِ

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دلم نمیاد کاربرا منتظر بمونن منم عکس خودمو میذارم

چه خوشگلین😍❤️

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
چه خوشگلین😍❤️

فدااات❤️

بامزه و کیوتی و کوچولو😁🫂❤️

اره

وایی چقد آشنایی عزیزم یه رفیق داشتم اسمش زهرا بود خیلی وقته ازش خبرندارم باهم یجا کارمیکردیم💔 موفق باعشی خیلی زیبایی منو یاد اون رفیقم انداختی خیلی خوش خنده هم بود مثل شما🥲