2821
2789
عنوان

ترشح از سینه راهنمایی لطفا

103 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من سینه هام درد میکنه ترشح زرد چسبناک و یه مایع سفت مثل جوش های چرکی میاد وقتی فشار میدم هردوسینه ام هست 

خودمم ۳۵سالمه و این دومین باره اینجوری شدم تو این یه سال

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه شیر بیاد یعنی پرولاکتین بالاس ولی این که شما میگی بهتره برید دکتر یه سونو بدین

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

کسی تجربه ای داره

اینایی م چرکینن طبیعی نیستن باید بری دکتر 

من داشتم بخاطر قرصام بود ولی کپی شیر واقعی بود

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
نوبت گرفتم واسه چندروز دیگه ولی استرس دارم

استرس نداشته باش عزیزم نهایتش قرص میده خوب میشی انشالله که چیزی نیس

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
اگه شیر بیاد یعنی پرولاکتین بالاس ولی این که شما میگی بهتره برید دکتر یه سونو بدین

یه چیز سفید میاد ولی دفعه پیش مثل شیر رقیق بود ولی اینبار سفتر مثل جوشهای چرکی

شما سابقع دارین چ قرصی مصرف کردین اگه دارین

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
یه چیز سفید میاد ولی دفعه پیش مثل شیر رقیق بود ولی اینبار سفتر مثل جوشهای چرکی

عزیزم حتما برو دکتر اگه پرولاکتین بالا باشه میری دکتر غدد دارو میده خوب میشی ایشالا که چیزی نیس ولی حتما پیگیری کن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

شما سابقع دارین چ قرصی مصرف کردین اگه دارین

نه عزیزم 

اینایی م چرکینن طبیعی نیستن باید بری دکتر  من داشتم بخاطر قرصام بود ولی کپی شیر واقعی بود

نه من قرصی مصرف نمیکنم فقط رژیم گرفتم امسال تو دوماه ۲۰کیلو لاغر شدم ممکنه به خاطر اون باشه؟

2825
2823
2791
2779
2792